תמר .. היכן את ?!?
ת תמר, New member 12/9/01 #2 אני לא בניו יורק... ובנוגע להתנצחויות בעניין מערכות ההפעלה - לצערי אין לי ניסיון עם המערכות שהזכרתם...
אני לא בניו יורק... ובנוגע להתנצחויות בעניין מערכות ההפעלה - לצערי אין לי ניסיון עם המערכות שהזכרתם...
F Falcor New member 12/9/01 #3 הפסד שלך .. כי מהמערכות הללו התפתחו המון דברים.. הדפדפן הראשון לאינטרנט היה על VMS .. ה- X-Windows .. או ה- CDE .. ה- Ethernet .. ועוד המון המון המצאות ..
הפסד שלך .. כי מהמערכות הללו התפתחו המון דברים.. הדפדפן הראשון לאינטרנט היה על VMS .. ה- X-Windows .. או ה- CDE .. ה- Ethernet .. ועוד המון המון המצאות ..
F Falcor New member 12/9/01 #5 זה נחמד להכיר לפעמים מערכות אחרות . כמו למשל שהתוודעתי לגרסת יוניקס ל- PC . Unixware 7 של SCO .. ת´אמת הרגשתי קצת בבית .. כי היא עובדת עם CDE ויש גם CDE על VMS איזה כיף לדבר רק על נושאים טכניים ?!?!? ..
זה נחמד להכיר לפעמים מערכות אחרות . כמו למשל שהתוודעתי לגרסת יוניקס ל- PC . Unixware 7 של SCO .. ת´אמת הרגשתי קצת בבית .. כי היא עובדת עם CDE ויש גם CDE על VMS איזה כיף לדבר רק על נושאים טכניים ?!?!? ..