תמר ומיג´ור שיכנעו אותי לחזור לרדהט

matam haifa

New member
תמר ומיג´ור שיכנעו אותי לחזור לרדהט

טוב זו היתה התלהבות ראשונית, אבל לאחר ההסבר של תמר (שעד היום אף אחד לא הסביר כך) אני מבין שאכן יש בעיות ממשק, אבל גם יש דרך די קלה להתגבר עליהן. אז לתמר תודה. למיג´ור - כל הכבוד על המאמץ. (אגב, למה התקנת את ה-ELX ?)

mavor

New member
אני

משער שהתקבנתה עלי השם הוא מבור.. נדב מבור (היחיד בארץ :) ) ואני תמיד מתקין דברים חדשים כדי לרעות להתנסות וללמוד פעם הדגעתי בזה שיש לי 30 הפצות שונות היום יש לי למלה מ 400 דיסקים של הפצות אים ניקח בחשבון ממוצע של 3 דיסקים להפצה אז עברתי את ה 100 פשוט היום בעידן הפס הרחב זה מזה פשוט להריד דיסקים (בתקופת ה 33.6 שלי היתי מוריד דיסק במשך 4 ימים)פעם הינו מתקינים LINUX מדיסקטים !!! איזה חויה זאת היתה לכחת את ה 52 דיסקטים של RH ולהתקין אצל מישהוא בבית ותמיד הדיסקט ה 35 היא דפוק ואז צריך לסוע לחיפה לטכני ב4 בבוקר להעתיק שוב (צחוקים הסטרים :)) היום ב"פס הרחב" אפשר להריד דיסק ב 6 שעות פשוט חלום שהדגשם אני מוריד יותר הפצות ממה שאני מספיק לבדוק :) המלצתי לכול משתמש חדש תתקין משהו מהמין סטרים (MD או RH אם עדיפות ל MDומי שאומר אחרת הוא כופר !!) ואחרי שמקבלים ניסיון להתחיל לשחק הרי בשבל זה יש מחשבים :) נדב

matam haifa

New member
אתה שקט שקט, אבל תותח רציני ../images/Emo45.gif

יש לי על נייד מנדריק 8.1 אז אתה ממליץ להשאר איתו. תודה.

למעלה