תמר ! ..מי את ?!?!

Falcor

New member
תמר ! ..מי את ?!?!

אני עוסק בתחום הפעלה וסיסטם של מערכות OpenVMS ו- Unix .. לינוקס פחות .. למרות שהבנתי שזה די דומה ליוניקס .. פשוט הופתעתי מהידע שלך .. ודרך אגב .. אין .. אבל אין כמו OpenVMS ..

antidot

New member
שאלה רק עוד כמה זמן נשאר

למערכת הפעלה הזאת לחיות... (עדיין תחת השפעת המיזוג) ולגבי מערכות הפעלה... NSK שם את OPEN VMS בכיס הקטן. NonStop Himallaya Servers RULE (מי שלא מכיר מתבקש לא להגיב) ANTIDOT

תמר,

New member
נורא מסקרן, נכון?

כרגע אני מתחזקת שרתי לינוקס ו-sparc. יש לי גם win2k - אחד מתפקד בתור שרת, ואחת בתור תחנת עבודה. הכניס אותי לזה לפני 5 שנים בחור עם ניסיון בלינוקס, וחסיד נלהב
ואני חושבת שרוב הידע שלי זה ממנו, מניסיון, מהתקנת מחשבים (hardware ו-software) ומניסיון בפתרון בעיות בתחום המחשבים. דרך אגב, בזמן לימודי עברתי קורס ב-VMS על VAX. מה זה openVMS? זה אותו דבר? מבוסס על VMS?

Falcor

New member
VMS לא מתה ..

שלום תמר .. נחמד לדעת שאת ממש טובה בלינוקס .. בקשר ל-VMS .. openVMS u- VMS זה אותו הדבר כמעט .. פשוט לפני כמה שנים נכנסו תקני POSIX למערכת ההפעלה הזו .. ולכן שינו את שמה ל -openvms .. זה הכל. אני עובד עם שרתי ALPHA .. שהן מכונות מעולות .. הכי טובות בשוק .. אבל לפעמים איכות אינה ערובה להצלחה (ראי מקרה מיקרוסופט שמשווקת מערכות הפעלה גרועות .. הבנת את הנקודה אני מניח).. עובדה שנאס"א עובדת איתן .. ומשרד ההגנה האמריקאי .. וכן פרוייקט מיפוי הגנום האנושי ..למרות שהאחרונים עובדים עם דיגיטל יוניקס ל-ALPHA.. נ.ב. מצטער על כמות המידע הטכני ..

למעלה