תמר
איך היה אתמול בפגישה

מיה :)

New member
בחוזה לא כתוב כלום לגבי המצאת

קבלות. כתוב שהוא יכול "להכנס למושכר בכל שעה סבירה כדי לברר אם ממלא השוכר אחר תנאי חוזה זה" זה חוזה סטנדרטי מאד ישן. האם זה אומר שהוא יכול להגיע גם פעם בשבוע???

New member
תמר, את יכולה לדבר איתו

אני פשוט אעדכן אותו לגבייך. תגידי שהיית בחתונה של אבי ומיה ב-2/9. או שקיבלת המלצה מאיתנו.

New member
תמר ../images/Emo41.gif איך היה אתמול בפגישה ../images/Emo35.gif

מחכה בקוצר רוח

New member
אפשר למחוק את זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

tamar111

New member
הי מיה!

הפגישה היתה סבירה ולא יותר. כולם היו שם בהיסטריה אתמול היתה אמורה להיות שם חתונה של 600 איש והבריזו להם 200 (זה משמועות) אולי זאת הסיבה שהכל נראה שם באיחור. החופה היתה כמעט עד 22:00 וכנראה שההגשות יצאו גם באיחור. בקיצור, צמח היה נחמד והבטיח לנו הרים וגבעות (זה ארוע שלישי מתחילת השנה של המשפחה שם), בועז אפילו החתים אותו על ההבטחות שלו. קיסל נכנס, התחנף לכולם, אמר שאמא של בועז חברה שלו כבר שנים , והורה לכולם לצ´פר אותנו. אח"כ נפגשנו עם שחר, עדכנו אותו בסיפור שלך ושאלנו אותו מה לעשות כדי שזה לא יקרה אצלנו. היתה שם כל הזמן תנועה של אנשים אז הוא לא רצה להתיחס לסיפור שלך ליד כולם. בועז עבר איתו סעיף סעיף והוא הבטיח אלף פעם שהכל יהיה מעל ומעבר. הבעל של אמא של בועז ישב לשחר על הוריד בחתונה של הבן שלו (שהיתה לפני 4 חודשים) ושחר מתעורר עם סיוטים ממנו... החתונה ההיא היתה ממש מוצלחת (חוץ מהאזור של המפל מים בכניסה שהיה די ג´יפתי, אבל סידרו את זה מאז). בקיצור, הבטיחו לנו חתונה שלא תיפול ברמתה מהחתונה של הבן שלו... כל מה שנשאר לי זה להאמין ולקוות. חוץ מזה האווירה בטעימות היתה כל כך מעיקה שקמתי והלכתי לראות את החופה. יושבים 7 אנשים, ומדסקסים רבע שעה של סלט, כן פטרוזיליה לא פטרוזיליה. אוף! שלא לדבר על סוגית מזנון או הגשה. תאמיני לי רק חיכיתי כבר לחזור הביתה...

New member
יופי, אני מקווה שהכל יעבור בשלום

צמח כן מקיים את מה שהוא מבטיח. עם שחר הייתי מציעה לך להיות עם היד על הדופק, אולי אפילו למנות מישהו שישים עליו עין במהלך החתונה, אולי מישהו שלא ממש בענין של ריקודים. אני בטוחה ששחר בירך על זה שהיתה תנועה של אנשים...
אני מקווה שהחתמתם גם אותו... אותו במיוחד
כי הוא זה שמבטיח הרים וגבעות בלי כיסוי. גם אני, כמוך, עזבתי את הטעימות באמצע כדי לראות את החתונה שהיתה שם
אני מאד מקווה שהכל יתנהל אצלכם כמו שצריך

tamar111

New member
גם אני.... איזה טררם בשביל 6 שעות..

אנחנו נמנה מישהו שיפקח בכל מקרה.... תגידי בולה בר היו אצלך? עכשיו אנחנו בפרוייקט בר אקטיבי.

*שיר

New member
סליחה שאני מתערבת לכן בשיחה...

הייתי בארוע בו בולה בר ברמנו, והיו אחלה משקאות,

New member
קודם כל, חובה להתערב ../images/Emo24.gif

ואם בברים עסקינן, אני ממליצה מאד מאד בחום על אקטיבי בר, שהיו אצלנו. מאד מנוסים, סולידיים, לא מתעלקים וכו´.

tamar111

New member
קוקטיילים זה טוב :)

כמה הם לוקחים? ו.. יש לך טלפון שלהם?

New member
אבינועם 626058-058

בקשר למחיר, דברי איתו, וגם אני אדבר איתו, אני נמצאת אצלו היום אחה"צ (פרוטקציה, את יודעת...)

tamar111

New member
פרוטקציה... כל החתונה שלנו קומבינות

כמו ששמת בטח לב ליחס של קיסל הלבבי (עודף לבבי לטעמי) גם בבר אקטיבי יש לנו פרוטקציה, אבל בת דודה שלי נזכרה מאוחר מדי, ועכשיו זה לא מסתדר מבחינת תאריכים. לדבר איתו לפנייך או שאת תעדכני אותי? בכל מקרה, זה נהיה קצת לחוץ מבחינת ללכת לראות בגלל כל החגים... מחר בערב לא סגרנו כלום, את יכולה לשאול אותו אם יש לו ארוע מחר בערב?

tamar111

New member
מתערבת?! את יותר מאשר מוזמנת...

נכון מיה?
ותודה על האינפורמציה... אני מחפשת בר ברמה גבוהה עם מחיר סביר. היום אנחנו הולכים לראות את אפריקה בר. אני אשמח להמלצות :)

למעלה