אני בהחלט אנסה...
היו מקרים בעבר שחשבתי שסדרה "תיגמר" מבחינתי כשדמות משמעותית מתה (למשל ב"אישה הטובה" בעונה הקודמת) אבל הרבה סדרות הוכיחו שאפשר בכל זאת להמשיך ולא לקרטע.

אבל - מבחינתי דרק כן היה דמות מאוד מאוד משמעותית. הסדרה היא מרדית (בכל זאת האנטומיה של *גריי*) והוא היה האהבה הגדולה שלה, הוא היה קשור בתהליך שהיא עברה מדארק אנד טוויסטי, מבחורה שמפחדת מקשרים ומילדים ועוד סוחבת את הטראומות מאימא שלה - לאישה הרבה יותר יציבה ופתוחה ו"בריאה". לא יודעת איך זה יהיה לראות אותה מתפקדת כאם חד הורית ל-2 ילדים, גם אם בעונה הנוכחית "הכינו" אותנו לזה בזה שדרק נעלם לחצי עונה.

זו הייתה הזוגיות של הסדרה, גם בעונות/פרקים שבהם היא הייתה פחות מעניינת. הם עברו כל כך הרבה - עם אדיסון, הוטרינר, כל מקרי הכמעט-מוות של כל אחד מהם, הפלה, אימוץ... לסיים את זה במוות של דרק זה נראה לי פשוט לא הגיוני ומאוד מתסכל. לא יודעת איך זה יהיה לראות שוב פרקים ישנים. אני אפילו עוד לא מוכנה לנסות.

אגב, אמרתי בעבר ואגיד שוב - כשלקסי מתה, אמרתי שצריך להרוג גם את מארק, כי אם הם לא יהיו ביחד באושר ובעושר, הם צריכים שניהם למות. כשזה קרה בכיתי כי ממש אהבתי את מארק, אבל זה היה הדבר הנכון מבחינתי. לראות את מרדית ממשיכה בלי דרק... לא יודעת. אני אתן לזה צ'אנס, אני מקווה שזה לא יפגע בסדרה (שגם ככה קצת צולעת ב 4-5 העונות האחרונות).