תמשיכו לריב עם עצמכם

תמשיכו לריב עם עצמכם

מהרגע הראשון ראיתי פה סובלנות למתנחלים על חשבון החיילים, השלמתי עם זה. הגבתם בשתיקה לפגיעה בחייל על גבי הפורום, השלמתי עם זה. עכשיו אתם (אין כוונה להכליל כמובן)פוגעים במשפחה והחברים של חייל שבוי, וזה כנראה הסימן שלי לצאת מפה. אז רק עוד דבר אחד, אני מקווה שכל מי שזלזל ברון ופגע בסבל של המשפחה והחברים של רון, יסבול כל יום כפול מכל הסבל שהרגיש ומרגיש רון בשבי.ץ

eris1515

New member
וואי נכנסת לעיניין חזק אה???

אז אמרו שהוא מת אז מה?? אתה חושב שהוא חי-זכותך הם חושבים שהוא מת-זכותם... מה אתה תחליט לאנשים מה לחשוב??? בו'אנה עברת את הגבול!!! רוצה לעזוב? -שלום אפח'ד לא קושר אותך!!!

אוגי2000

New member
איזה פרימיטיבי האדריכל הזה

הוא חושב שמי שטוען שרון מת -אז לא כואב לו על רון מרובע תתעורר. אני חושב שרון מת כי אם הוא היה חי מזמן האירנים היו נותנים סימנים לכך כדי לקבל טובות הנאה מישראל, אם הם לא עושים כך זה סימן מבחינתי שרון אינינו בין החיים לצערי-והלואי ואתבדה

אוגי2000

New member
ואם אני אואתה חושבים שרון מת-אז מה?

וכי חלילה יש לנו משהו נגד רון ובני משפחתו,,,,,,,,?ודאי שלא

One Echoe

New member
אני חושב שאתה עושה

ביזוי לכאב של משפחתו של רון, ושל רון עצמו, בכך שאתה מאחל את כאבם לאנשים אחרים תוך כדי השוואה חמורה מאוד. תתבייש לך. אם אתה אחד שיודע כמה הם סבלו, איך אתה מסוגל לאחל את זה לאנשים אחרים. והאמת, אני די שמח שאתה עוזב.

k e l l y 1 8 1

New member
אדריכל יש לי שאלה אליך

שאתה אומר "אתם פוגעים בחיילים" למי אתה מתכוון? למתנחלים? הרי רובם שירתו/משרתים בצה"ל... לדתיים? שאם הולכים לצבא אז עושים את זה עד הסוף והולכים לקרבי? אני באמת צריכה שתסביר לי כי זה לא ממש ברור... ושיהיה לך חג שמח...

../images/Emo60.gif וואו

לדעתי אתה צריך להבין שיש אנשים שחושבים אחרת ממך וזה לא אומר שהם לא מעריכים אותו.

מגורשת

New member
סלח לי,

אבל אני חושבת שמי שמזלזל ברון ארד, ובדם הקדוש של נרצחי הטרור זה אתה, והשמאל... הם פוגעים בנו, רוצחים אותנו, והתגובה היחידה שלכם זה פרסים ומתנות..עזה.. הסכם אוסלו....

Rotema3

New member
אני דווקא לא חושבת שכדאי שתלך,

אתה צריך לדעת להתמודד עם העובדה שלא כל האנשים חושבים כמוך, וזה לא בהכרח אומר שלא אכפת להם, או שאין להם קשר רגשי לנושא. אז עכשיו אתה בורח, כי לא מצאו חן בעניך התגובות, רצית לשמוע את מה שרצית, ולא שמעת. אתה צריך להתבגר. {עכשיו תגיד שאני לא מכירה אותך, זה בסדר, אני לא צריכה}. כל טוב.

למעלה