שמלת תחרה1
Well-known member
סקס ללא רגש
...
...
או שפוגע בנערה כפי שעשו הגברים באילת.לא עומד על שלו ובסוף נופל על הפנים.
נערה בת 16 שיורדת לאילת ומשתכרת עד אובדן חושים עושה את זה מסיבה אחת- לאבד את הבתולין .או שפוגע בנערה כפי שעשו הגברים באילת.
גבר בן 27 נחשב צעיר?נערה בת 16 שיורדת לאילת ומשתכרת עד אובדן חושים עושה את זה מסיבה אחת- לאבד את הבתולין .
זכותה , יש לה זכות על הגוף שלה ועל מה שהיא תעשה בו. לראיה -היא הייתה עם חברה שיכלה להשגיח עליה.
לבחורים הצעירים שהיו שם והיו מודעים למתרחש אי אפשר לקרא גברים יותר בשום מובן.
ואני מאחל להם תיק פלילי על עבירת מין שילווה אותם כל ימי חייהם.
דולצ'ה וגבאנה זו חברה לעיצוב בגדים יוקרתיים שמכוונת לקהל יעד מאוד מצומצם, איזה דוגמנים רצית שידגמנו להם שם ?גבר בן 27 נחשב צעיר?
אני לא חושב שצריך להאשים את התרבות כולה בגלל כמה בודדים .זה התרבות שמחנכים את הנוער
30 גברים ונערה אחת בת 16
מאיפה הם הביאו את הרעיון הזה?
אה.. ככה מפרסמים היום בושם לגברים
הרי.. גבר חייב להיות:
כוחני - להצמיד את הידיים שלה שחלילה לא תזוז, כי אולי היא תנסה לברוח..
שרירי - שכל קוביה תהיה במקום בזמן שהיא אומרת "לא רוצה" כי אם אתה חתיך אז "מגיע לך" לקבל.
מרוחק - לא להסתכל בעיניים שלא תהיה מחובר ריגשית כדי שיהיה לך יותר קל להתנתק מהסיטוציה ומיזה שהיא לא מעוניינת שחלילה לא תרחם עליה בטעות ותבין שהיא אישה ולא חפץ למטרות הסיפוק שלך.
וכמובן "מחובתך" להביא עוד חברים שיצפו בזמן שאתה מקיים איתה אקט שהיא לא מוכנה או מעוניינת בו. כי הח'ברה אולי ירצו גם להשתמש בה.
אם ככה דולצה & גבאנה מחנכים נערים ש"גבר" אמור
להתנהג דרך שיווק של בושם/ביגוד ומגזינים נותנים לפירסום הזה במה אם ורק בכדי לקבל כסף למה מדינה שלמה בהלם כשאונס כזה קורה?
הורים יקרים - הכל מתחיל בנו!
אני מזמינה אתכם לשם לב לתכנים שהילדים שלכם צופים בהם בטיק טוק, בוואטצאפ הכיתתי, בפירסומות השובינוסטיות שמקטינות, מחפיצות ומשפילות נשים, בהתנהגויות שלהם בבי"ס כלפי בנות בשכבה שלהם, ביכולת שלהם להקשיב ל"לא" שנאמר במפורש ולכבד גבולות איישים.
בבקשה. שבו עם בני הנוער שלכם הערב.
התבוננו להם בעיניים.
תשאלו אותם מה דעתם על מה שקרה באילת.
אם הם מבינים את חומרת המעשה שנעשה שם.
למדו אותם מה זו הסכמה.
מה זה רצון מול כפייה.
מהם גבולות. מהו כבוד האדם.
שוחחו איתם על מעשה אהבה כאקט של הסכמה הדדית, חיבור, ערגה, עונג ולא של סיפוק עצמי דרך האחר. למדו אותם כבוד לגוף שלנו. הנשים. וגם לשל עצמם.
הדמעות לא מפסיקות לרדת מהבוקר.
וואו קשה לי.
לימור בנדל
אז ככה...
קיום יחסי מין מתחת לגיל המותר בחוק מותר ומתקיים רק אצל החרדים !!!!!!אנחנו נדרשים לתמוך בכך שנערות צעירות יוכלו לקיים יחסי מין בכל גיל
אתה באמת ממש נשמה טובה.אינני יודע מה היא עשתה או לא עשתה כך שכמובן לא אאשים אותה בשלב זה
??????????????????????????????גם לא את הגברים.
מעניין מה יש לנשים שנמצאות כאן לומר על ההדיוט שכתב את זה. אפילו נשים דתיות וימניות , מעניין מה הן חושבות...ולהתלבש כמו זונות כשכל מרכולתן בחוץ למכירה,
מעבר לכך שאמירה זו כמובן חסרת שחר ומגוחכת, מה בדיוק הקשר שלה למה שכתבתי? אני הזכרתי גיל חוקי באיזשהו מקום?קיום יחסי מין מתחת לגיל המותר בחוק מותר ומתקיים רק אצל החרדים !!!!!!
תשאלי אותן. אני מייצג רק את דעתי שלי ואינני שייך לקבוצה שמסקרנת אותך .מעניין מה יש לנשים שנמצאות כאן לומר על ההדיוט שכתב את זה. אפילו נשים דתיות וימניות , מעניין מה הן חושבות...
אחד עליה ו3 מחכים בתור, זה דוגמניות?דולצ'ה וגבאנה זו חברה לעיצוב בגדים יוקרתיים שמכוונת לקהל יעד מאוד מצומצם, איזה דוגמנים רצית שידגמנו להם שם ?
בודאי שאני שואל רק אותן, אם ענית יתכן והפכת לנקבה.....תשאלי אותן. אני מייצג רק את דעתי שלי ואינני שייך לקבוצה שמסקרנת אותך .
הכל מתחיל באנשים מסוגו של חברך הרינגטון.הורים יקרים - הכל מתחיל בנו!
אני מזמינה אתכם לשם לב לתכנים שהילדים שלכם צופים בהם בטיק טוק, בוואטצאפ הכיתתי, בפירסומות השובינוסטיות שמקטינות, מחפיצות ומשפילות נשים, בהתנהגויות שלהם בבי"ס כלפי בנות בשכבה שלהם, ביכולת שלהם להקשיב ל"לא" שנאמר במפורש ולכבד גבולות איישים.
רק למען הדיוק, לא כתבתי כמובן את מה שאתה מייחס לי. מי שיודע לקרוא בוודאי הבין זאת בעצמו.כאשר הוא מתיר לקרוא לבחורה זונה ומתיר לעשות בה מה שרוצים [ציטוט "יבוא מישהו ויקנה..]
רק אנטי דת אנטי יהודים יכול לצאת בהכרזהקיום יחסי מין מתחת לגיל המותר בחוק מותר ומתקיים רק אצל החרדים !!!!!!
אתה באמת ממש נשמה טובה.
??????????????????????????????
מעניין מה יש לנשים שנמצאות כאן לומר על ההדיוט שכתב את זה. אפילו נשים דתיות וימניות , מעניין מה הן חושבות...
כך נראה תור של 30 אנשים, לאף אחד מהם אין שכל לעצור את הפגיעה?סקס ללא רגש
...
לשקר במצח נחושה זו תכונה ימנמנית מולדת אצל נמוכי מצח.רק למען הדיוק, לא כתבתי [כתבת גם כתבת] את מה שאתה מייחס לי. [רק] מי [שלא] שיודע לקרוא בוודאי [לא] הבין זאת בעצמו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.