אני מחפשת צומת ../images/Emo23.gif,,,,,,
תגיד לי אתה שומע את עצמך??? אם הייתי מחפשת צומי תאמין לי שהייתי מתנהגת בצורה אחרת, בטוח שלא כך היית מתנהגת!(אבל לא משנה מה אני בכלל מתיחסת לכול מה שאתה אומר, וזה לא שאני מזלזלת בך, פשוט עיפתי מקמות האיפור שיש אלייך, אבל שטיות אני בכול זאת אוהבת אותך
) אה ומתן אתה יודע טוב מאוד שאני לא התכוונתי שאתה לא בסדר, (ואתה יודע את זה! אז אני צריכה להתיחס אלייך??? זה בדיוק כמו שאתה אמרת,,,וכמו שאמרתי להוד גם לך בכול זאת אני אוהבת אותך
בחברות....
) בקיצור אתם מבינים את המילים שלי טוב מאוד למה אתם עדיין מתעקשים לשחק אותה, או יותר נכון מנסים להיות מגניבים לדבר כמו "בצב" האופנה, מצטערת באמת שלא בא לי לעשות את הפזות האלה. ואם כבר מדברים ושאלתי אותי על איזה פוזות את מדברת??? אז מתן קיבלת תשובה והמחשה,,,, מה שאתה עשית בשירשור הזה זה פוזות. דיי צאו מהסרט המטורף הזה, כולם גם ככה מבינים פה את הכול אז למה לנסות לשחק אותה???????? טוב אבל יכול להיות שאני יותר מדי נאיבית לחשוב שתצליחו לדבר עם קצת יותר בגרות. נו טוב למה אני בכלל מתיחסת לזה???? והוד תרשה לי לא ממש להתיחס אלייך, כי אחרי כול מה שאתה רושם עלי, אין צורך שאני אמשיך להתיחס לרמה כזו נמוכה. טוב אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה, ועוד אחרי כמה הודעות כאלה אני ממש מאוכזבת ממכם. אבל האמת שלא צפיתי ליותר מדי ממכם, אז ככה שאין לי ממה לאתכזב. אז קבלו תיקון אני ברגיל איתכם
ערב דבש לכולם
יאללה ביי