תן לי השמעה

Funky Giraffe

New member
תן לי השמעה

תחתימה רץ הרבה בתחנות העממיות, כמו לב המדינה ו90 FM העיקר שמשמיעים השדרנים שם מאוד מתלהבים מהשיר
ושמעתי אתמול את גירסת האלבום פי אלף על הרדיו אשתי חולה עליך, תלתה אתמול ת'פוסטר אשתו גזורה עלייך, וגם על קווין קוסטנר

sunshiner

New member
חחחחח

שמח שהולך להם... חוץ מזה יצא לי לבקר ברדיו ביום שישי וראיתי שיש גרסת אלבום שארוכה בערך בדקה מגרסת הרדיו...צילמתי את זה קצת ואני אתחיל להעלות

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifצילמתי את הסינגל כמובן

מכל הכיוונים האפשריים...הנה העטיפה הקדמית שכולנו מכירים

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif עידו ממש טוב שהזכרת לי

בפרעליך
זה הבית הראשון

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif והנה הבית החסר שלנו

אשתי חולה עליך וגם תלתה ת'פוסטר אשתו קרועה עליך וגם על קווין קוסטנר קנתה *(לא זוכר, אבל שהיא מנשקת את התמונה שלו או משהו)* שלך כל בוקר אתם כה נחמדים אתה קלף חזק, יא גו'קר למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר? אתם כה סימפטיים אתה קלף חזק, יא ג'וקר למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר? כל כך ביוקר כל כך ביוקר *משהו במרוקאית?* -הכותב לא אחראי על נכונות המילים כי זה לא מצולם ברור במיוחד. ידעתי שהייתי צריך לכתוב

ובטח עכשיו אני צריכה.....

לצעוק יההההההההההההההההה וכאלה, לשמוח להנות. אז זהו שאני לא יאמר את זה, בזמן שאני מצליחה, אני אצחק מהכאב שלה, הייתי כבר בזה בעבר ולא נהנתי מההרגשה הזו, אז אין סיבה שאני אתחיל לעשות את מה שעו לי. ושוב אולי זה בנאלי, אבל זו אני. ככה שלפעמיים זה טוב לשתוק! ולא לעשות פוזות על העולם, ולהנשאות מעל האנשים פה. ערב דבש יאללה ביי בנתיים

ובטח עכשיו אני צריכה.....

לצעוק יההההההההההההההההה וכאלה,לשמוח להנות. אז זהו שאני לא אעשה זאת, בזמן שאני "מצליחה", אני אצחק מהכאב שלה, הייתי כבר בזה בעבר ולא נהנתי מההרגשה הזו, אז אין סיבה שאני אתחיל לעשות את מה שעו לי. ושוב אולי זה בנאלי, אבל זו אני. ככה שלפעמיים זה טוב לשתוק! ולא לעשות פוזות על העולם, ולהנשאות מעל האנשים פה. ערב דבש יאללה ביי בנתיים

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמה את רוצה?

אני בסה"כ מעלה תמונות לטובתכם וככה מודים לי? איזה מין פוזות אני בדיוק עושה על העולם? שתדעי לך, זה די מעליב. למרות שעל פי ניסיון העבר לא צריך לקחת ברצינות את הדברים שלך.

הוד11

New member
מתם מה אתה שם עליה בכלל

היא סתם מחפשת צומת לב אל תכחו אותה יותר מידי ברצינות. מי היא בכלל?

אני מחפשת צומת ../images/Emo23.gif,,,,,,

תגיד לי אתה שומע את עצמך??? אם הייתי מחפשת צומי תאמין לי שהייתי מתנהגת בצורה אחרת, בטוח שלא כך היית מתנהגת!(אבל לא משנה מה אני בכלל מתיחסת לכול מה שאתה אומר, וזה לא שאני מזלזלת בך, פשוט עיפתי מקמות האיפור שיש אלייך, אבל שטיות אני בכול זאת אוהבת אותך
) אה ומתן אתה יודע טוב מאוד שאני לא התכוונתי שאתה לא בסדר, (ואתה יודע את זה! אז אני צריכה להתיחס אלייך??? זה בדיוק כמו שאתה אמרת,,,וכמו שאמרתי להוד גם לך בכול זאת אני אוהבת אותך
בחברות....
) בקיצור אתם מבינים את המילים שלי טוב מאוד למה אתם עדיין מתעקשים לשחק אותה, או יותר נכון מנסים להיות מגניבים לדבר כמו "בצב" האופנה, מצטערת באמת שלא בא לי לעשות את הפזות האלה. ואם כבר מדברים ושאלתי אותי על איזה פוזות את מדברת??? אז מתן קיבלת תשובה והמחשה,,,, מה שאתה עשית בשירשור הזה זה פוזות. דיי צאו מהסרט המטורף הזה, כולם גם ככה מבינים פה את הכול אז למה לנסות לשחק אותה???????? טוב אבל יכול להיות שאני יותר מדי נאיבית לחשוב שתצליחו לדבר עם קצת יותר בגרות. נו טוב למה אני בכלל מתיחסת לזה???? והוד תרשה לי לא ממש להתיחס אלייך, כי אחרי כול מה שאתה רושם עלי, אין צורך שאני אמשיך להתיחס לרמה כזו נמוכה. טוב אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה, ועוד אחרי כמה הודעות כאלה אני ממש מאוכזבת ממכם. אבל האמת שלא צפיתי ליותר מדי ממכם, אז ככה שאין לי ממה לאתכזב. אז קבלו תיקון אני ברגיל איתכם
ערב דבש לכולם
יאללה ביי

למעלה