תן לי להרגל אליך....

תן לי להרגל אליך....

ניכנסתי לעשר דקות לא יותר, ואז פגשתי אותך וירטואלית כמובן], אחרי עשר דקות של שיחה, אמרת שאתה רוצה להפגש איתי. לא תיארת לעצמך שתפגוש את עליסה בארץ הפלאות. אבל זאת אני בשר ודם, זו אני החלום בהתגלמותו, אתה יכול לגעת, תרגיש אותי, אני נעימה, כדאי לך לנסות. אךך ניפגעתי, למה חזק? אתה לא יכולל להיות קצת יותר עדין? נו באמת? לא לכך התכוונתי, אלא לעדינות שבך לרוך שבתוכך, ואתה חושב שהנה רמז קטן שלי ואתה כולך בתוכי, לא, ממש לא חומד, טעית, בסך הכל רק המלצתי לך ללכת עלי, כלומר להיות איתי, אני יודעת שאני נעימה, ושאני מיוחדת במינה, רק עוד קצת סבלנות שבוע או שבועיים תן לי להתרגל אליך שוב, לא שהיתה פעם ראשונה אבל לך תדע כדי להתרגל למשהו חדש, צריך לדמיין שאתה מתמצא בו היטב, וזה מה שעשית חשבת שמותר לך לגעת, חשבת שמותר לך להקרב, הכל היה אפשרי, ולכל דבר היה סיכוי. רק חבל שעשית את כל זה כל כך מהר..... רק חבל שעשית זאת בלי שום רגש... האמת, שהיו לך דפיקות לב, באופן לא סדיר והן, הדפיקות האלה העידו על כך שאתה לא ממש גבר אמיתי, כי השתמשת בויאגרה הזו שנתנה לך להיות בתוכי ולא ממש להרגיש הנאה אמיתית מה היא. יוניתוש שהמציאה ולא היתה בסיטואציה הזו (חחחחח חברים לא להסחף.....חחחחחחח)

למעלה