תן לי

בדדי

New member
תן לי

תן לי את הכוח לעבור את הסופה שמתחוללת בי תן לי את הכוח לא לקלקל את ההצלחה ברגע אחד של חולשה... תן לי את הכוח לעמוד מול הכאב שלא מרפה. תן לי את הכוח.

../images/Emo140.gif קחי ....קחי יקירה../images/Emo140.gif

את כל הכוח שבעולם.. את כל האור... את כל הטוב והחם.. אני אקח ממך את הקור, את הכאב, את החולשה. קחי, והחזיקי לעד כי שלך שלך הוא

../images/Emo141.gifבדדוש

האמת, שלא מתחשק לי לכתוב כלום, מה אגיד? התחפרתי היום עמוק עמוק במחילה שלי, הכאב שלך גורם לי לצאת לכמה דקות מעצמי. רוצה לומר לך שיש בך את הכוחות עצומים, חפשי אותם בפנים, המון כח. אנחנו עוברות משברים, קשיים, אבל איזה כייף זה להסתכל לאחור ולראות שעברנו אותם והם מאחורינו?, איזה כח? אל תשכחי נשמה טהורה שמה שלא הורג אותו רק מחשל אותנו!!!!!!!!!!!!. בינתיים אני מאחורייך. שיהיו לך חלומות מתוקים.
אותך ומאמינה בך מאד, שולחת לך-

בדדי

New member
עוד

יום עבר וגל רודף גל רוצה שהסערה הפנימית הזאת תחלוף כבר נשארת ללא אוויר....

Pure SilenCe

New member
שק של כוחות ../images/Emo24.gif

יש לי שאלה.. יש מי שמלווה אותך בתהליך?

בדדי

New member
תודה

על החיבוק והכוחות היחידה שמלווה אותי היא הפסיכולוגית שלי אבל בבית עם עצמי מול החשכה שעוטפת אותי לצערי אני מאוד לבד... כרגע הליווי היחיד הוא הליווי הוירטואלי.

Pure SilenCe

New member
מגמת פורומי תמיכה ../images/Emo20.gif

הרעיון עומד מאחורי הקמת בתי התמיכה הללו הנקראים "פורומים", נולד מתוך הבנה שהחברה הסובבלת אותנו עדין לא יודעת כיצד לנהוג בשונים. לכן הקמנו את הבצים החמים הללו, על-מנת ללוות, לייעץ, להדריך, לכוון, לחבק, להבין ולתמוך. התמיכה הוירטואלית חוללה פלאים בקרב אוכלוסיה גדולה של גולשי הרשת. התמיכה המוצעת סייעה לא אחת בהענקת תשומת-לב, חיזוק, עידוד, סיע במצבים קשים ואף מתן "עזרה ראשונה" במקרים שבהם היה סימן למצב אובדני אפשרי, עד כדי הצלת חיים !!! לכן, נצלי את הבית החם הזה על-מנת להתחזק, לקבל את התמיכה אותה את מבקשת. יש לך אפשרות נהדרת להכיר אנשים המבינים ומזדהים, אנשים שרוצים לעודד אותך ולעזור לך לשנות. בפורום תוכלי לקבל גם יותר מתמיכה. הכוונה לקבלת סיוע היא אחד הדברים החשובים בעקרונות הפורום. כשמגיע הרגע שאת מבינה שאת יכולה גם "לצאת החוצה" ולטפל בעצמך, אז תוכלי להסתייע בפורום כדי שיחזקו אותך הלאה. ומי ייתן ולא יירחק עוד היום שבו את תהיי מצדו השני של מתרס ותלווי הלאה את החדשים שיזדקקו לתמיכתך. אותה תמיכה שקבלת היום, תוכלי להעניק את בעצמך...
יש לך מקום בלב שלנו, ואם יש מקום בלב.. יש גם מקום בבית החם
שולחת לך שק של כוחות מחוזקים.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo32.gif

אכן פורום הוא מקום נפלא לקבל תמיכה ואוזן קשבת וכתף. אבל זה חייב לבוא גם עם תמיכה ממשית. פורום לא יכול לבוא במקום אלה ביחד. אבל כפי שנאמר מעלי נצלי את המקום הזה כדי להבנות ולהתחזק

חלוף תחלוף...

מי כמוך יודעת... כל סערה סופה לשכוח.. ואת - תוותרי עם המון כוח, כי שוב ושוב - ולא באחת... עוד סערה קטנה - ניצחת.

בדדי

New member
רק

רוצה להיות כבר אחרי מרגישה כמו סירה קטנה בים סוער.. שיש מידי פעם רגיעה ואז בבת אחת הכל שוב סוער ומאיים להפוך ולהטביע אותי... לפעמים ככה חושבת לעצמי שהיה קל יותר בימים ששתיתי, לפחות לא הייתי כאן...עם הכאב הייתי בעולם של קהות חושים אך יודעת היטב שזאת סתם אשלייה זמנית ולכן נלחמת להחזיק למרות הגלים...

../images/Emo24.gif תגידי מתוקה שלי...

את לא רואה אותי??? הסתכלי רגע קדימה לירכתיים? זו אני איתך בסירה, מחזיקה את המשוטים... והים לא כל כך גלי בעומק - למרות הרוח הנוראה... יש לנו כאן אוכל, חגורות הצלה, ואורות החוף מנצנצים ממש לא רחוק, רק תביטי, בבקשה... הנה כוס קולה לימון עם קרח - ואני פשוט מחבקת אותך, סתם וחזק.

בדדי

New member
את מאמינה

שאני לא רואה ממטר? כל כך חשוך לי כאן שאני ממש לא רואה... אבל שמחה לקרוא שאת כאן איתי ושאני בכל זאת לא לגמרי לבד יש אותך, כוס קולה עם לימון(מקווה גם שיש גם קרח) וחיבוק סתם בשביל הכייף... מי צריך יותר?

../images/Emo24.gif יש קרח...רק בקולה..

ואת בכלל לא לבד. עובדה. ותדליקי איתי נר ראשון של חנוכה - תראי כמה אור הוא יביא.. אותי, לא צריך לראות, הרי את יודעת.

למעלה