תן לנו בריאות

אשור

New member
תן לנו בריאות

"תן גרון בריא לצעוק מכאב,ולב בריא לשברון לב, ועניים בריאות לראות כמה שחור, ושניים בריאות שיהיה מה שינשור......" ח לוין.

magy

New member
תביא עוד קטעים..אשור...

החנוך הזה.......שיהיה בריא......למות עליו...... מורשת חנוך לוין....... דיברת על השיר מהקייטנה.....זוכר את המילים?????

אשור

New member
מכתב מהקיטנה!

"הלו אמא,הלו אבא ,כאן יום ג בכפר סבא בחדרי בבית הנופש, אבא ,אמא הוציאני אל החופש! אח מתי יתחילו כבר הלימודים, אני כול כך מתגעגע לפינה ולסטירות של המנהל! משתגע למורה לטבע ,איך שהיא צועקת ועושה לי ברגלים סימנים עם הסרגל!......."

מעניין ../images/Emo22.gif

לא הכרתי את חנוך לוין, אז למה אני מרגישה שכתב עלי? ואולי עליך? ועלייך? ועלינו - לכולנו
ערף טוףףףף Aני

אשור

New member
הילדה צפורה!(ממוחזר מאקטואליה)

בלילות הקייץ הילדה צפורה מניעה גופה קדימה ואחורה: האם כואבת לה הבטן, או מתאפקת היא מתת שתן?לא ולא, הילדה צפורה מניעה גופה קדימה ואחורה כי יוסי מחביא גמד בין רגליה- זאת סיפרה לי דודתי לאה.

אשור

New member
תן לנו בריאות 2

"תן לנו בריאות לבכות על מה שאין, ובריאות לקנא, ובריאות להתלונן, וקצת בריאות לפחדים ,לבדידות,וגם להתיאש תן קצת בריאות....."

אשור

New member
העט של בנצי

ביום ההולדת של בנצי,בנצי קבל עט, כל היום קשקש לו בנצי בעט, ובלילה מת,ישב לו אבא של בנצי,וכתב מכתבים בעט,מה כתב אבא של בנצי בעט? "בנצי מת"........ח לוין

MADAM BI

New member
אשור -מאיפה הקטעים האלה של לוין?

חשבתי שאני די מומחית לחנוך לוין אחרי ששנים רבות הייתי ממש אובססיבית עליו והנה משהו שאנילא מכירה תגיד מהר מאיזה ספר אגב אנילא מצליחה להיכנס אלינו לאורט השרת פשוט לא נותן לי מה קורה הערב אתה יודע? גם לך יש קשיים? כתבתי לדנה שהיום בתגובה לדברים שהיא כתבה שאם היית פנוי הייתי מתחתנת איתך מיד! לא שאתה היית מתחתן איתי חס וחלילה בטוח שלא אבל אני הייתי מתחתנת איתך! אבל יש לי אהוב וירטואלי אחר ממקום אחר לגמרי.... לי לי לי איזה כיף לי

MADAM BI

New member
לכל מקום שאניהולכת ,הולךביג תוחעס

איתי מאיזו הצגה נלקח השיר הזה של חנוך לוין? בטח כולם ידעו....

magy

New member
חונה, זו הגדולה שלו....

לכתוב על כולנו. כאילו.....היה איתנו, בתוכנו.....חש כמונו.....במקומנו..... וכל אלו שפסלו אותו כבוטה, חדשן, טרם זמנו, צדקו....... כך אנו.....גם אם לבושתנו, אין אנו מודים....... אבל לא בחוץ.........לא בסלון.......אלא בחדרי חדרים....... כשאף אחד לא רואה.................. יש לנו חתונה.......מאדאם ואשור...... תן לנו את כל הקטעים אשור, לפני החתונה.........
))))))))))))))))))) תגידו....צריך את חנון לוין כדי לשאול............ "הם יורים גם בכפר הס??????????????????????????????????" כולם לארוז ולעבור לקריות.......פה עדיין לא יורים מסיבות לאומניות....רק מסיבות פליליות........... אבל.........מעז יוצא מתוק - בית הקברות קרוב למקום היריות.... רק מספר תחנות ומגיעים........
)))))))))))))

MADAM BI

New member
ראיתי את יעקובי 5 פעמים כי היתה לי

חברה שונמית ממשמר העמק שעבדה בצוותא והכניסה אותימליון פעם לכל החנוך לוינים שהיו אז ופעם גם ביקשתי לשוחח עם חנוך לוין הוא הזמין אותילהליכה הקפות סביב צוותא שאלתי אותו מליון שאלות והוא חייך ולא ענה על אף אחת בסוף הזמין אותי לבית קפה לדג מלוח וקפה וחצילים וצחקתי אמרתי לו שהגיבורים שלו מאד אוהבים דג מלוח (כולם פולנים כמובן) ושאני מתרגשת ורק אשתה קפה ונורא כאב לו שאני לא אוכלת כן עד כדי כך הוא היה נשמה אבל אני לא מצליחה להיזכר בשיר הסיום זה היה משהו עם קנדונים לא....אה...פולדי שצמן ז"ל אגב כתב את המנגינות הנפלאות טוב תזכיר לי

אשור

New member
שיר הסיום ליעקבי וליינדנטל!

ביג תוחס:מחר אקנה פסנתר הו,אהובי שלי ,מחר אקנה פסנתר,אלבש את שמלתי הלבנה. ובין ערביים עם אור השמש השוקעת בשערי,אשוב ואנגן לכם, הו אהובי שלי, מחר אקנה פסנתר....................................................יעקבי וליינדטל:את לא תקני פסנתר הו אהובה שלי. את לא תקני פסנתר,את תלבשי תמיד אותה שמלה. ובין ערביים כשיעזבו אותך קרניים אחרונות חיוך עצוב יהיה לך הו אהובה שלי,את לא תקני פסנתר....סוף!.......מוסיקה אלכס כגן!

אשור

New member
זוכרים המהנדס ואשת מהנדס?

גם זה שייך לח לוין כולל בורקס או רבע עוף!

MADAM BI

New member
טפשון אנחנו מתחתנים בטבע הויטואלי

עם עצים ופרחים ופרפרים וירטואליים ביום שמש אחרי הגשם והירח לנו חופה ובלי שום רבנים רק עם היפיים ושנטי שנטי בסוף מסיבת טראנס סוערת עם הרבה גגגגגג......רררר........אאאאא...... באנגליה זה כבר חוקי סססססס

magy

New member
כתב חידה לאשור בלבד

האם אתה מבין את הקטע הבא? נכנסתי לאורט.....ומה רואות עיניי? כינויי מתנוסס שם לראווה. ואולי זו המגי השניה?????. שים לב....... תאריך : 11 בנובמבר 2001 (22.17) מאת : מאדאם באטרפליי נושא: אשור ושקדי שאלה לי אליכם מאד אישית היום דנה שאלה אותי מי זאת מגי אמרתי לה שאתיעץ אתכם אם לשלוח לך אימייל בו אגלה לה אבל היא אמרה שממילא לא תלך למגי אפילו אם תדע אז אולי חבל על הגילוי? מה דעתכם? נראה דנה לא בזין שלה מקומות כאלה נכון? =============================================================== מכיר את הפתרון לחידה המשונה הזו, אשור?

מגי, אולי ההגדרה של "שאלה אישית"

וחשיפת שמך פעם אחרי פעם למרות שאמרנו פה שזה לאו מוחלט בממלכת הוירטואליה אולי יש לזה הגדרה אחרת שאנחנו לא מכירים? יודעת שזה היה כתב חידה לאשור אבל מה לעשות שיש כתבי חידה שעושים לי את העור חידודין? ובדיוק לפני שהולכת לישון לא אוהבת סיפורי אימה.

magy

New member
פנטושה..........

הכל שטויות.......לכל פורום יש את הכללים או ........הלא - כללים.....שלו איך התמונות??????????????

למעלה