תן לשים ת´ראש על דיונה

leynorush

New member
אם שמתם לב....

99% מהשירים של מוניקה סקס לא מובנים על מה ממש הם מדברים....... אבל הקטע- שהם כאלו שירים יפים...... אני מתה לברר מה הפירושים לכל השירים האלו...., בטח דברים מהחחים הפרטיים שלהם...וואי, אני מתה לדעת.. אם מישו יוג=דע משו על משו-אני פה!!!!!!

leynorush

New member
תן לשים ת´ראש על דיונה

איזה שיר טוב!!!!!!!!! רציני... אה, ומה שאני יודעת שהשיר הזה הוא לא חדש..דווקא ישן..אבל הוא לא מופיע בשום דיסק

bonowoman

New member
Rainbogirl

יישר כוח! זאת אני מהפורומ של מוניקה מהייד פארק:) או שאני טועה וזו לא את? כי יש אחת עמ אותו ניקניימ שכותבת בלי סופיות חחחח..... טוב ביי

rainbowgirl

New member
כיינ :)

זאת אני
והעמית הזה צוחק עליכמ.... איכ הוא יודע אנגלית אמ הוא בכיתה גימל?

תן את הכבוד לצהל ../images/Emo9.gif

לפי דעתי הקטע ב180 "כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר,אבל זה לא קשור אז דייייייייי" זה קטע מעולה! גם הצרחה ב"עוד רגע" מאוד מאוד יפה. וב"מאז שנגמר" [אני כותבת תשמות של השירים נכון?!] הקטע שהוא עושה יה יה יה יה יה מאז שנגמר נפגשנו פעם ברחוב [בקול נודניקי כזה] צרפתיה
בחדר המתנה,ישבה מולי על הספה.... עזבו בא לי שוונג שירים.

זה מה שאני תמיד אומרת לעצמי...

אני בטוחה שיש מאחורי הדימויים והמילים האלה משהו עמוק ואיזשהו מסר אולי, אני עוד לא סגורה על זה....חבל רק שאין אתר או מקום כלשהו שאפשר למצוא שם את הניתוחים של השירים שלהם...זה משגע אותי!! אבל עד אז...

וואלה,תאכלס אני חושבת ש...../images/Emo20.gif

בשירים של מוניקה יש מסר סמוי,לא בכולם,אבל ב-90% מהשירים כן. מי שרוצה להקה של רוק ישראלי שאין שווווםםם קקקשששרר בין המילה הראשונה לשניה ולשלישית שישמע "נושאי המגבעת"

אני חולקת על דעתך

נושאי המגבעת- יש משמעות ועוד איזה..חברה שלי לא מזמן מצאה ניתוחים לשירים שלהם וזה פשוט מפחייייד זה נשמע בלי שום קשר אבל אימאל´ה! איזה ניתוחים עשו לזה

amittzor

New member
טן לשים תראש על דיונה

זה שיר שיהלי כתב שהוא היה במילואים והוא נורא רצה לנוח אבל הוא היה צריח לשמור ופיטר קתב את סאן חוזה על בחורה שהוא דרדר לסמים קשים

רותמיקה

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

תן לשים ת´ראש על דיונה זה השיר הכי ישן בעולם!!! זה של הגשש בחיוור מלפני מאה שנה!! מוניקה חידשו את זה לא שמו באף דיסק...(ביינתים..) זה יצא כסינגל...

חחח....שיו...אתה ממש טיפש...../images/Emo26.gif

קודם כל לך ללמוד קצת תשפה שאתה מדבר,יש לך שגיאות כתיב שדורשות כאפה! דבר שני תן לי יום ואני משיגה לך תשיר אבל בגירסה הישנה! שתוק!

amittzor

New member
זה לא כוחמה

את בטח תבקשי ממישו שיקלית את זה מחדש ותגידי לי שזה הגרסה הישנה

amittzor

New member
Excuse Me?

Can you please translate it to hebrew? My english is not so well, therefore, I could not understand anything from what you Wrote. Thanks In advance, Truely Yours, Amit.

למעלה