99% מהשירים של מוניקה סקס לא מובנים על מה ממש הם מדברים....... אבל הקטע- שהם כאלו שירים יפים...... אני מתה לברר מה הפירושים לכל השירים האלו...., בטח דברים מהחחים הפרטיים שלהם...וואי, אני מתה לדעת.. אם מישו יוג=דע משו על משו-אני פה!!!!!!
לפי דעתי הקטע ב180 "כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר,אבל זה לא קשור אז דייייייייי" זה קטע מעולה! גם הצרחה ב"עוד רגע" מאוד מאוד יפה. וב"מאז שנגמר" [אני כותבת תשמות של השירים נכון?!] הקטע שהוא עושה יה יה יה יה יה מאז שנגמר נפגשנו פעם ברחוב [בקול נודניקי כזה] צרפתיה
בחדר המתנה,ישבה מולי על הספה.... עזבו בא לי שוונג שירים.
אני בטוחה שיש מאחורי הדימויים והמילים האלה משהו עמוק ואיזשהו מסר אולי, אני עוד לא סגורה על זה....חבל רק שאין אתר או מקום כלשהו שאפשר למצוא שם את הניתוחים של השירים שלהם...זה משגע אותי!! אבל עד אז...
בשירים של מוניקה יש מסר סמוי,לא בכולם,אבל ב-90% מהשירים כן. מי שרוצה להקה של רוק ישראלי שאין שווווםםם קקקשששרר בין המילה הראשונה לשניה ולשלישית שישמע "נושאי המגבעת"
Can you please translate it to hebrew? My english is not so well, therefore, I could not understand anything from what you Wrote. Thanks In advance, Truely Yours, Amit.