תנאים בקנדה

itayuri

New member
תנאים בקנדה

לכל חברי הפורום שגרים בקנדה ובכלל. מה מצב השלג בקנדה כרגע? באתר של בלו מאונטיין כתוב שאין כלום , אני אהיה בטורנטו כנראה בתחילת ינואר וחשבתי ליפתוח את החורף ביום יומיים של סקי

alonaski

New member
המממ... אתה יכול לפנות לדודו

מנהל פורום קנדה פה בתפוז!
חפש את הפורום ודבר איתו! הוא גם סנוב' ונמצא פה בפורום לפעמים... הוא חי בקנדה! כרגע גר בקנדה!

drz400e

New member
אני פה../images/Emo13.gif

נכון עדיין אין שלג, אבל שמעתי שבבלו ירד שלג מחר בלילה.ותחילת ינואר עוד רחוקה....אני מאמין (ומקווה...)שעד אז יהיה מספיק שלג בשביל לגלוש שם. באתר צריך להיות כתוב מתי הם מעריכים שתהיה הפתיחה. שנה שעברה הם איחרו בשבועיים בגלל חוסר שלג, אבל היה אחלה חורף. נראה מה יהיה השנה.

alonaski

New member
אחחחחחחחחח.......... ../images/Emo10.gif

כמה היינו קרובים להיפגש...
(וכמה מהר חזרת לקנדה שלך!!!...
)

drz400e

New member
בביקור הבא

או כשתבואי לגלוש אצלנו(לא צריך להגיד ויסטלר פעמיים,נכון...).

alonaski

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif דודו...

אתה זורה מלח על הפצעים...
אני??????????? לקנדה?????????????? הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זו טיסה כ"כ ארוווווווווווווווווכה....
נשמע לי סיוט!!!! הלואי והייתי יכולה להתגבר על האנטי הזה שיש לי כנגד טיסות ובמיוחד נגד טיסות ארוכות...

קריר

New member
דודו שאלה ?

אני אהיה בקנדה באמצע אפריל (אם ירצה השם
) אני מתאר לעצמי שזה כבר ה-off season בזמן הזה (מקווה לשדרג את הבורד שלי באיזה סייל
) אבל האם ישנם עדיין תנאי גלישה ? (בדר"כ כמובן) אני עדיין לא מאופס על אתרים - אבל הכוונה היא למשהו באיזור טורונטו.

drz400e

New member
האתרים נסגרים באמצע אפריל

וזה בתנאי שנשאר שלג.אני הייתי שם(בלו מאונטיין,צפונית לטורונטו) ב12 באפריל נדמה לי וגלשנו ב15 מעלות....אפשר היה לגלוש רק בבוקר, אחה"צ השלג דמה יותר לברד, ואני לא מתכוון לזה שיורד מהשמיים, אלא לזה שמוכרים בקיוסקים. האתר היה ריק לגמרי בגלל התנאים.

drz400e

New member
ודרך אגב....

בהשואה לארופה, החוף המערבי, ואפילו ורמונט, האתרים פה הם קטנטנים. היתרון היחיד הוא שאפשר לגלוש במרחק שעה וחצי, שעתיים נסיעה, ויש שלג כל החורף.

קריר

New member
../images/Emo51.gif גבר

אני בכל זאת מקווה לתפוס משהו באפריל - אם לא שלג אז לפחות איזה "קרש" במחיר טוב

alonaski

New member
איזה יופי!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif

אהבתי את הפוזה!!!!
= מכנס גלישה (=מקסים!!!!) + חולצה ארוכה... מה זה? חולצת לייקרה?...
נראה שהיא לא במקום ואתה צריך להיות עם גופיית ספורט!

drz400e

New member
היה ממש חם

וכן, זו אחת מחולצות הרכיבה/מוטוקרוס שלי. החולצות האלה פשוט מנדפות זיעה מצוין. האמת שרציתי לגלוש במכנסיים קצרים , אבל אישתי אמרה לי שאם אני עושה את זה היא מוציאה אותי מהביטוח חיים שלה....

drz400e

New member
../images/Emo32.gifמצאתי את האתר של סנטה קרוז

לקח קצת זמן...אבל הינה הוא. עכשיו אלונה את יכולה להתאים בורד לבייבי בוליט

drz400e

New member
והנה החולצה

של third rail שעושים את הבגדים הכי קולים בעולם!

למעלה