תיק במשטרה.
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 22:20 #2 נכתב ע"י Cranio: תיק במשטרה. לחץ כדי להרחיב... מצחיק. תגיד, סתם סקרנות, אם אזכיר לך שצחי הנגבי איננו שר בממשלה, זה יגרום לך אולי לחזור בך מהשרשור ה'מצחיק' (אעלק) הזה? כאילו לטובתך אני שואל כן... רוצה למנוע את הגחכתך העצמית על סמך טעויות.
נכתב ע"י Cranio: תיק במשטרה. לחץ כדי להרחיב... מצחיק. תגיד, סתם סקרנות, אם אזכיר לך שצחי הנגבי איננו שר בממשלה, זה יגרום לך אולי לחזור בך מהשרשור ה'מצחיק' (אעלק) הזה? כאילו לטובתך אני שואל כן... רוצה למנוע את הגחכתך העצמית על סמך טעויות.
C Cranio Well-known member אתמול ב- 23:28 #3 נכתב ע"י Harrington: מצחיק. תגיד, לחץ כדי להרחיב... אני אומר שאתה טפיל ,מזהם ושקרן ! נכון מצחיק ? !
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 23:55 #4 נכתב ע"י Cranio: אני אומר שאתה טפיל ,מזהם ושקרן ! נכון מצחיק ? ! לחץ כדי להרחיב... כשאתה אומר את זה? בהחלט . אין לך מושג עד כמה (ולצערי רמת האינטליגנציה שלך לא תאפשר לך להבין זאת גם בעתיד ).
נכתב ע"י Cranio: אני אומר שאתה טפיל ,מזהם ושקרן ! נכון מצחיק ? ! לחץ כדי להרחיב... כשאתה אומר את זה? בהחלט . אין לך מושג עד כמה (ולצערי רמת האינטליגנציה שלך לא תאפשר לך להבין זאת גם בעתיד ).
E evglev1 Well-known member מנהל היום ב- 00:09 #5 נכתב ע"י Cranio: תיק במשטרה. לחץ כדי להרחיב... איזה תיקים במשטרה יש נגד סער ואלקין?