תנאי העסקה בטסקום

sivanh2

New member
תנאי העסקה בטסקום

התקבלתי לעבודה בחברת טסקום למשרת QA מתחיל. השבוע אני אמורה לחתום על חוזה העסקה. מישהו מוכן לפרט לי מהם התנאים החיוניים שהם צריכים לספק לי וכן מהם התנאים שנחשבים למותרות? תודה! נ.ב. ולמתחילים שבינכם, לא להתייאש!!! אני חיפשתי במשך 4 חודשים עבודה בתחום וכל הזמן מצאתי את עצמי שולחת קו"ח ללא הפסקה לאותן החברות. ככה זה כשמנדנדים, מתישהו יזמנו אתכם לראיון. בהצלחה!

sivanh2

New member
תודה. ובקשר לשאלתך תוך כמה זמן

הם חוזרים, לי זה לקח שבועיים. אבל אל תשכח שגם הלקוח שלהם (החברה שבה תעבוד פיזית) מראיין אותך. ויש לקוחות שרוצים לערוך בדיקות בטחוניות (שאין לך עבר פלילי וכו'), ורק זה לוקח יותר משבוע...

ido100

Member
תראי

סה"כ התנאים הם דיי סטנדרטים בכל חברות ההייטק - * ביטוח מנהלים (ביחס של 20-80). * קרן השתלמות - מותרות, אני לא בטוח שטסקום נותנים. * תלושי אוכל (תלוי כמובן באיזה חברה יציבו אותך) - משלמים רק על המס של בערך 200 ש"ח בחודש. * התראה מראש - שיהיה כתוב בחוזה כמה זמן התראה מראש (לרוב זה חודש). * תנסי להכניס סעיף של מקום עבודה רחוק - שאם נגיד יציעו לך עבודה בקרית שמונה שלא תהי חייבת לעבוד שם - אבל אני לא בטוח שיסכימו לתנאי הזה. * אופציות ותוכניות מניות - עד כמה שזכור לי טסקום לא נשכרת ככה שלא נראה לי שהם מחלקים. * ליסינג - טסקטם אדיבים בליסינג - תנסי להוציא רכב טוב (רצוי לא להסכים על משומש ולקחת חדש). זהו, סטנדרטי.

eitan-as

New member
הערה לגבי הרכב ונושאים נוספים

יש לקחת בחשבון שאם לוקחים רכב חדש ומחזירים לפני תום 3 שנות ההתחייבות- משלמים קנס - 3 חודשי ליסינג בשנה הראשונה, חודשיים בשנייה, וחודש אחד במידה ומחזירים את הרכב בשנה השלישית - כל זה במקרה של התפטרות ולא פיטורים. לכן, במידה וניתן לקבל רכב משומש ללא התחחיבות/קנס, לדעתי זה עדיף. לגבי נושאים נוספים: 1. לבדוק מס' ימי חופשה שנתית - כמה שיותר, יותר טוב. 2. לבדוק תשלום עבור ימי מחלה - האם לפי חוק (לא הכי טוב) או תשלום עבור כל ימי המחלה - ההבדל יכול להתבטא בהרבה כסף. 3. עדכוני שכר - איך מתבצע וכל כמה זמן (אם בכלל). בהצלחה איתן.א.

boulderdash

New member
טסקום נסחרת בבורסת תל-אביב

סימול מניה TSCM, אם אפשר להוציא מהם אופציות, מה טוב... ובעניין קרן ההשתלמות, בהיי-טק זה לא נחשב למותרות, אבל לרוב החברות לא נותנות את ההטבה הזאת מייד אלא לאחר תקופה של שלושה עד ששה חודשים, אפשר לדרוש את זה גם. שיהיה

למעלה