תנאי השינה בבה"ד 7

notish

New member
תנאי השינה בבה"ד 7

היי,
יש לי מספר שאלות חשובות, הקשורות לנושא השינה בבה"ד 7 בצריפין :

אני מתגורר רחוק , וכנראה שארצה להשאר לישון במשך ארבעת הלילות בבה"ד 7 .
רציתי לדעת כמה שיותר פרטים על תנאי השינה, החדר,השירותים, המקלחת, וכל מה שאפשר לידע אותי .
מה עושים שם עד שעת השינה ?
יש אוכל/שתייה ?
במידה ונשארים לישון שם, באיזה שעה בבוקר מתחילה הפעילות וכן מתי הולכים לישון ?

האם התנאים סבירים ? כמה ישנים בחדר ? יש מאוורר/מזגן? אודה למי שיוכל לעזור בכל אינפורמציה שניתן.

תודה.

נ ו ע ה 12

New member
היי :)

אני חזרתי הביתה בכל יום, ובכלל הייתי בבה"ד 11, אז אני לא יכולה לספר לך על התנאים בבה"ד 7, אבל כן לומר שאלו שבאו מהבית היו צריכים להתייצב ב-08:30 ("התחלת הפעילות"). אני יודעת שבחלק ממחזורי הגיוס היו מד"סים למי שנשאר לישון, אבל קח בחשבון שאם יש לך מגבלה כלשהי שתפריע לך לבצע אותם, לא יכריחו אותך. כמו כן, כמובן שחדר האוכל נפתח ויש ארוחות בוקר וערב בנוסף לארוחת הצהריים.

notish

New member
תודה רבה ועוד שאלות :

כולם צריכים להגיע עד 8.30 בבוקר, לא ?

מה זה מדסי"ם (משהו בספורט ?)

ואם יש מישהו שהיה בבה"ד 7 ונשאר לישון , בבקשה אשמח לשמוע פרטים ?

תודה

נ ו ע ה 12

New member
זו השעה פחות או יותר

שמעתי על מקרים של 08:00 ושמעתי על מקרים של 09:00. פרטים באופן כללי על הטירונות תוכל לקרוא בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום, שם גם יש קטג' בשם "טירונות". לשניהם מגיעים ע"י לחיצה על הכפתור "כלים ומידע" שנמצא בראש הפורום.

אני מניחה שהשעות לאחר שמי שעושה יומיות הולך מתמלאות בשיעורי העשרה כלשהם, שיעורי ספורט וסתם זמן חופשי עד שעת הט"ש...

אני מקווה שיש כאן מישהו שישן בבה"ד 7 וידע לענות לך, אבל אתה מוזמן לשאול גם בפורום סדירים, שם בוודאות יוכלו לעזור.

בר דותן

New member
בהד 7

גםא ני אל ישנתי בבהד 7 אבל חברים אחרים כן במהלך הטירונות,
אתה קם בבוקר ומחוייב להגיע עם כולן בשעה שנידרש .. ברגע שכל האחרים הולכים הביתה אתה חופשי לעשת מה שאתה רוצה .. ואז ללכת לישון
זה בסיס 'טן הכל קרוב .. גם המקלחות השירותים והחדר וכל ..
בהצלחה

notish

New member
תודה לכל המשיבים בכל זאת רציתי לברר עוד

אני בודק כל מיני אופציות להגעה ולחזרה :
בעניין הרכבת :
מישהו אולי יודע :
אולי כדאי לי להגיע ולחזור ברכבת מלוד/רמלה או אולי מראשון . יש לדעתכם אופציה כזאת? (לת"א ומת"א )

איך קוראים לשער- שער יפו ?
ועוד משהו, השער הוא ליד בית חולים אסף הרופא ?

ומהתחנה המרכזית בת"א - איזה קו אוטובוס מגיע לשער הזה ?( זה ליד הקר"פ ?)

תודה בינתיים.

נ ו ע ה 12

New member
הגעה לבה"ד 7

ממה שאני זוכרת ומכירה - השער הקרוב לבה"ד 7 הוא אכן שער יפו, ומשם לוקחים את קו 433. אני מצרפת לך קישור שבטח יוכל לעזור.
אם לא, תנסה בפורום סדירים או בפורום תחבורה ציבורית.

נ ו ע ה 12

New member
אגב, קח בחשבון שהלינה היא על בסיס מקום פנוי,

קודם כל תינתן עדיפות לגרים דרומית לבאר שבע או צפונית לחיפה.

Run for a Fall

New member
מאוד קל להגיע לשם

כי הוא מחוץ לצריפין... אני לא זוכר בדיוק באיזה תחנה יורדים אבל אתה יורד בשער ואז פשוט חוצה כביש (עולה על גשר כזה) ואתה שם

battlefield

New member
היי

טוב, אני אספר לך מהידע שלי, אבל זה לא מבטיח לך כלום, כי כשאני עשיתי טירונות בבה"ד 7 עדיין לא הייתי מתנדב. עשיתי טירונות 02 רגילה של 3 שבועות.
בכל מקרה, במידה שתעשה את הטירונות במגורי הטירונים ולא במגורי קורסיסטים, תנאי הלינה מצוינים. אמנם מדובר בחדרים של 15 חיילים פחות או יותר, אבל זה חדרים גדולים ומרווחים עם מזגן. השירותים והמקלחות קרובים מאוד למגורים, יש משהו כמו 20 מקלחונים עם וילונות (!!!).
שעות פעילות מהבחינה שלי - לא רלוונטי עבורך, כי עבור מתנדבים זה שונה.
אוכל - ארוחת בוקר 6:30 - 7:30
ארוחת צהריים: 12:30 - 13:30
ארוחת ערב: 18:30 - 19:30
האוכל ממש לא משהו שם, ואני יכול להגיד לך שאני באמת בנאדם לא בררן, אבל בכל הזדמנות שהייתה לי, העדפתי לאכול אוכל אחר ממה שיש בחדר אוכל. בשבתות למשל רגלי לא דרכה בחדר אוכל.
דרכי הגעה - תלוי מאיפה אתה מגיע. אני גר בצפון, אז הייתי לוקח קווים מהתחנה המרכזית של ת"א - 155 (ישיר), 156 (ישיר), 455 (מהיר), 451, 461, 157.

למעלה