תנאי כיסוי רפואי למתנדב

Bujikan

New member
תנאי כיסוי רפואי למתנדב

שלום,

אני חייל בשירות, לפני כחודשיים הפתרצה אצלי מחלת האוצרטיב קוליטיס, ככה"נ אצטרך ללכת לועדה רפואית ולקבל פטור מהשירות אך אני מעוניין לחזור כמתנדב ורציתי לדעת מה הכיסוי הרפואי המגיע לי כמתנדב בצה"ל - והאם אני בכלל מבוטח תחת צה"ל?

תודה מראש.

נ ו ע ה 12

New member
אתה מבוטח תחת צה"ל

חייל מוחזר שירות מטופל ע"י הרפואה הצבאית, לא האזרחית.

Bujikan

New member
רק כדי לוודא

נכון לעכשיו, הצבא משלם על כל מה שקשור למצבי הבריאותי, אבל אני (כמו החיילים בקריה) מטופל במרפאות האזרחיות, האם צה"ל ממשיך לשלם על הכל? (טיפולים, תרופות, בדיקות ועוד)?

תודה רבה!

נ ו ע ה 12

New member
אם תישאר בקריה כמובן שתמשיך ברפואה האזרחית

עד שהפרויקט הזה יבוטל (הבנתי שזה בתכנון)

Bujikan

New member
עוד בירור קטן

אז אני רק מוודא שוב, כי ההחלטה הזאת, זו החלטה גדולה:

אז הצבא ימשיך לשאת בעלויות אם אני חוזר בתור מתנדב?

ונועה, באמת תודה לך, אני לא רוצה להישמע מזלזל, אבל רציתי לדעת מה המקור שלך לתשובות? את באה מהתחום הזה בצבא?

נ ו ע ה 12

New member
אני חושבת שכן (במקרה של מוחזרי שירות כמובן)

ופה, על אף שזה נשמע לי מאוד הגיוני ונכון, יש לי ספק קל, לכן אני לא רוצה לומר שאני בטוחה בזה. אתה יכול להתקשר למדור מתנדבים (פרטי יצירת הקשר מופיעים בראש הפורום) או לתא מוחזרי שירות ולברר באופן מוחלט.
לגבי מה שכתבתי קודם:
1. שירתתי בקריה ובוודאות החיילים שם מטופלים ע"י קופ"ח אזרחיות, בלי קשר לפרופיל שלהם.
2. חייל שהתגייס באופן רגיל, קיבל פטור במהלך השירות ובחר לחזור לצבא, נקרא מוחזר שירות. מוחזרי שירות מטופלים ע"י הרפואה הצבאית. חיפשתי איזושהו מקור באינטרנט בו זה כתוב ולא ממש מצאתי, אבל אני מכירה מספיק "דוגמאות חיות" (;

אני לא באה מהתחום הזה בצבא, השתחררתי בסוף אוגוסט והתפקיד הצבאי שלי לא היה קשור לתחום. מה שכן, הייתי מתנדבת בעצמי וצברתי את הידע שלי לגבי כל מיני סוגיות שקשורות למתנדבים תוך כדי תהליך ההתנדבות, השירות עצמו וההשתתפות כאן בפורום.

Bujikan

New member
אין עלייך, תודה רבה על

השירות שאת עושה בשביל כל המתנדבים המבולבלים ;).

יש טלפון ספציפי לתא מוחזרי שירות?

למעלה