תנאי שירות..

saritush

New member
תנאי שירות..

אהלן! יש לי מספר שאלות, ואני מקווה שתוכלו לענות לי: 1) האם גם בטירונות בנות חייבות לנעול נעליים שחורות, או שרק בשירות בפועל? האם בטירונות אפשר להסתובב עם נעלי ספורט שאינן שחורות? 2) האם בטקס ההשבעה של הבנות, כאשר הן מקבלות תנכ``ים, הן מקבלות גם נשק? ובכלל, האם חיילות שאינן קרביות נושאות נשק, והאם זו חובה? 3) כדי שאדע אחת ולתמיד- הקב``א המינימלית לקצונה הינה 51 או 52?!.. (ומי שיש לו קב``א גבולית לא יקבל מבדקים לקצונה?). 4) כמה זמן לפני השחרור מקבלים חופשת שחרור? אני מודה מראש למי שיענה לי..(וכמה שיותר מהר..)

טל עדתו

New member
הנה כמה תשובות...

היי! אז ככה: 1. בטירונות ובכלל גם אם תשרתי בבסיס סגור וגם אם תשרתי בבסיס פתוח את חייבת להסתובב עם נעלים שחורות - איזה שנוח לך: זה יכול היות נעל ספורט או דוקטור מרטינס - אבל אז את צריכה לצבוע את החוט הצהוב שנמצא בסוליה לשחור (הצבא מחזיר על קניית הנעליים כסף). 2. אני לא יודעת מתי נעשה טקס ההשבעה של הבנות לכן אני לא כל כך יודעת, אבל בטירונות כל הבנות מסתובבות עם נשק אבל אחרי הטירונות רק הבנות הקרביות יהיו עם נשק, והבנות שלא יהיו בתפקיד קרבי לא יהיו עם נשק - הן יחזירו אותו מיד בסיום הטירונות. חובה להסתובב עם הנשק בטירונות לכל הבנות. 3. הקב``א המינימלי כדי לצאת לקורס קצינות או קצינים הוא 52 וזה בדוק!!! אני לא יודעת בקשר לקב``א הגבולי. ועל חופשת השחרור - אין לי שמץ של מושג. שיהיה לך המון בהצלחה, טל.

אריק 17

New member
לא מדויק!!!1

יש הרבה חיילים לא קרביים חלקם בנות מן הסתם והם יוצאים אם נשק הביתה הכל בהתאם לצורך

למעלה