תנוחות היוגה(צאקרות)

noosh 19

New member
תנוחות היוגה(צאקרות)

אני יודעת שיש תנוחה של שמש תנוחה של כל מיני.:] ומחפשת קישור של התנוחות. זה - 1 2. עברתי ניתוח ברצפת האגן, העם אני יכולה לעשות יוגה? יש לי בעיה בשרירים הטבתעיים.. 3. כמה צריך לעלות בערך יוגה בשעור פרטי?.. ומה בדיוק שונה משעור קבוצתי קטן, נגיד המורה עוזרת לי בתרגילים ושמה לב שאני משתמשת נכון ברצפת האגן? תודה.. ויום טוב

שלום נושינקה!!!

ראשית, למען דיוק, תנוחות היוגה הן "אסאנות" ולא "צ'אקרות", כפי שכתבת. אכן קיים תרגול מחזורי בשם "ברכת שמש" הכוללת מספר אסאנות. לשם מציאתן של התנוחות, כיצד הן נעשות וכיצד הן נראות כל שעלייך לעשות הוא פשוט להקיש בגוגל "יוגה" ותוכלי להכנס לאינספור אתרים המראים את תנוחות היוגה ואפילו מדריכים כיצד לתרגל אותן. אבל.... אני אישית לא הייתי ממליצה לך לתרגל מתוך אינטרנט או ספר. רצוי גם רצוי לתרגל עם מורה שיהיה ער לאופן התרגול שלך, יוכל לתקן ולמנוע ממך נזקים. באשר לשאלתך על שרירי רצפת האגן היוגה עשוייה להיות רק ברכה עבורך שכן היא כוללת תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן. לגבי המחירים: מורים שונים גובים מחירים שונים. ברור ששיעור פרטי יעלה ככל הנראה יותר משיעור קבוצתי אבל מאד ייתכן ששיעור המתוגל בקבוצה קטנה עם מורה טוב יענה על דרישותיך. תוכלי להכנס לאתר מורי היוגה (הקישי בגוגל או מצאי קישור אפילו כאן באתר) ותוכלי לבחור מורה הקרוב למקום מגורייך וגם לקבל הצעות מחיר. בהצלחה ולבריאות....

למעלה