תנוחות מועדפות

אייבורי

New member
תנוחות מועדפות

כל הזמן יש לי את השאלה המעצבנת "כמה סוטרה" בצד ימין של המסך. ואני שואל את עצמי כוסואומו, מה יש להם עם כל התנוחות הללו, אני אוהב מיסיונרית ודוגי, בעצם גם דוגי שוכב, זיון צידי. אבל אני מסרב לעשות אקרובטיקה במיטה, נו זקן והים שכזה, חסר גמישות. האם יש התאמה בין מבנה הגוף לתנוחות אהובות ? איזה תנוחות מתאימות לכם היום

תנוחה מועדפת

היום- זה על הספה, עם הפופ-קורן מסתכל על ההיא עם הסטראפ-און מזיינת את ההיא שמתחננת לעוד. חוץ מזה, אינעל בבורי לי ג'אבאר- זה מלול. אבל מה אני מבין.

סקסיית

New member
כל תנוחה היא אהובה../images/Emo9.gif

בעיקר בעיקר... דוגי ושיפור לדוגי - ספינקס...
אקרובטיקה... לא קשורה למבנה גוף אלא רק לגמישות.. וזה לא חסר
כשהייתי בגלגול הדקיק שלי.. עשיתי שפאגט הפוך עבור מישהו... זה היה... הממ... מעניין

אייבורי

New member
../images/Emo12.gif

השתפאגט עליו ? בעצם שחושב על זה יש תנוחה שנורא אוהב שהרגלים שלה על הצוואר שלי, אז הזין נכנס הכי עמוק שאפשר.

סקסיית

New member
גם תנוחה מעולה../images/Emo9.gif

ולא השתפאגטי עליו... הייתי בנר שפאגט והוא מעליי

סקסיית

New member
בבקשה...

הבודד זה הספינקס של גיזה.. הספינקס המצרי הכי גדול שקיים... והשורה המצויירת היא שורת הספינקסים שהייתה בקרנק.... עכשו דמיין מה זה תנוחת ספינקס...

סקסיית

New member
שאלה למומחה....

איזה תנוחה זה כשאני בספינקס והוא מושך בשיער (ויש שיער)... ואני מרימה ת'ראש אחורה אבל הכתפיים עדיין נוגעות במזרון...??
מבקשת את הקדמיה לזיון עברי להמציא לכך שם גם!

hypobelle

New member
הרבה תלוי במצב רוח

לפעמים אני אוהבת את זה בעמידה כשאני נשענת על הקיר והוא מאחוריי. לפעמים (אם יש כוח ) משדרגים את זה - אותו עקרון אבל אני מתכופפת ככה שאני מחזיקה לעצמי את הרגליים (פ@ק זה מדהים).. לפעמים זה שידרוגים של ה"מיסיונרית" (מאז אמצעי המניעה אין בזה שום דבר מיסיונרי). אני על הגב.. הוא מעליי לפעמים הרמת רגליים וכדומה.. דוגי סטייל וסטייל דוגי רק שכובה על הבטן.. וגם הספינקס שמישהי הזכירה קודם (אהבתי את הכינוי), אם לזו הייתה הכוונה.. אההה.. שכחתי את הזמן שבאמצע הלילה אני עולה עליו.. (אחרי שהערתי אותו ו"אותו" כמובן).. המממ.. אקרובטיקה?! לא הרבה.. רק המון חשק ומצב רוח לפורענות:) דאמיט.. עכשיו שלחתי לו אימייל... הכל בגללך:), הוא בעבודה, מסכן.. אימייל זימה:) פותחים הימורים?! - יגיע מוקדם או לא יגיע מוקדם?!

אמממ... בא לי נורא להשתתף

אז אני בוחרת היום בעצם גם מחר וגם מחרתיים ואם אפשר עד סוף חיי בתנוחת דוגי... <חכו חכו אחותי עוד רגע תגיע ותתעלף לנוכח המצאותי כאן>

אייבורי

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

עכשיו כולנו מחכים לה. בטח תקבל כפכפת לב. עכשיו דוגי כלבתי או דוגי מלכותי ?

למעלה