תנוחות סקס במידות גדולות

תנוחות סקס במידות גדולות

נתקלתי בכתבה על תנוחות סקס של אנשים שמנים. נכתב שם שאנשים שמנים מוגבלים בתנוחות מכיוון שהשומן בעיקר בבטן ובירכיים מפריע. המליצו שם על כמה תנוחות "מתאימות" לשמנים וציינו את התנוחות "הבלתי אפשריות"
לי באופן אישי השומן מעולם לא הפריע בסקס. ניסיתי את כל התנוחות ועוד כמה שלא הייתם מדמיינים וכמו לכולם יש לי את רשימת "המועדפים"
האם העובדה שאתם שמנים הגבילה אתכם בסקס? האם יש תנוחות שמראש פסלתם כי חששתם שלא תצליחו לבצע? האם אתם מרגישים פחות גמישים במיטה (או במקומות אחרים
) בגלל השומן?

yogibear

New member
שאלה קשה ...

אני לא חושב שצריכה להיות איזושהיא בעייה, או מכשלה בקיום יחסים עם אישה שמנה, נהפוך הוא ( וגם נהפוך אותה
) , יש "יותר" שטחים להנות מהם.
אצטט מדבריה הנכונים של בועות בשרשור לגבי הגודל "ועל כך קינאתי הצרופה (לא, לא מצאתי מישהו שיניף את כל הגובה-רוחב-כובד הזה ויעמוד בזה מעל לדקה" . אכן, זו בעייה כי להניף אישה שמשקלה נושק ל משקל תלת ספרתי, המשימה מיותר לציין אינה משימה קלה כלל ועיקר.
לא נתקלתי בשום בעייה עם נשים שמנות, להיפך הנאתי היתה צרופה.
מאידך, עם נשים רזות .... מממממממממממממ מעדיף לא להרחיב על כך את הדיבור ( מעדיף שהן תתרחבנה).

קלי קלות

אתה מוותר על תנוחה מדהימה שיכולה להיות מהנה ולא מענה. קורס אינטנסיבי של 6 חודשים בהרמת משקולות ואתה מצליח לכבוש גם את היעד הזה כי "אין דבר העומד בפני הרצון"

שרית 29

New member
ממש לא חושבת שזה מפריע

זה יותר תלוי בבחורה... לי אישית אין בעיה עם שום דבר בסקס לפחות אני מנסה ובמידה וזה לא נוח משנה תנוחה אבל לא בגלל המשקל אלא בגלל חוסר נוחיות של תנוחה מסויימת...

DREAM111

New member
חד וחלק לא

מנסה כל מה שבא לי לא עוצרת באדום אם זה מה שבא לי. לשמחתי עד היום לא נתקתלי בשום בעיה בנושא תנוחות וכדומה. נכון יש דברים שאוהבת יותר אז נישארת עם האהבות שלי. לא מנסה מה שלא עושה לי את זה ובלי קשר למשקל. קילו 101 צרפי לנו את הכתבה מעניין לקרוא מה "מותר" (אפשרי) לנו בין התנוחות ומה "אסור" (לא אפשרי).

הכתבה

לא מצאתי את הלינק לכתבה שעליה דיברתי רק את הלינק לכתבה שמסבירה איך אפשר לעשות הכל
אגב, אני לעומתך לא רק שלא עוצרת באדום אלא שאם יש שוטר בצומת והוא חמוד אז אני עולה עליו

yogibear

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה בדיוק לוקחים

את הקורס הזה ?????
אגב, לא אמרתי שהיא (התנוחה) לא מהנה, אמרתי שהיא קשה מאוד לביצוע ... יאאלללללה רץ להרשם למכון כושר

חיסכון צו השעה

אם יש לך משקולת זמינה בבית יותר עדיף להתאמן איתה ועליה מאשר להתאמן על יבש במכון כושר
ואת הפרשנות "הוא בדה ממוחו הקודח"

anati31

New member
יוגי... הצעת יעול..

קח אותה לים... ותניף אותה בתוך המיים

yogibear

New member
ענתי ....

ואם יהיה דגל אדום, בסוכת המציל כמובן
אפשר גם בבריכה...
אבל דומני שהכוונה היתה בעמידה... ואת הפרשנות יתן כל אחד בעצמו...

anati31

New member
עמידה של מה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אפשר לנסות גם בים המלח... שם בטוח היא תהייה קלה.. ולא יהיה דגל אדום
וגם לא יהיו דגים שינשכו

ספפו

New member
לגרד לי את הגב

דיבורי הסקס דבר ראשון בבוקר תואמים את מצב רוחי (המתוסכל כרגע) אני מוצאת שדווקא תנוחות קלאסיות נתקלות במחסום של שני כרסים... חוץ מזה שכאבי הגב (בעקבות משקל לא נמוך) דורשים גם הם מאמץ יתר-אבל הוא משתלם.

boazt25

New member
יוגי

תנסה לתלות אותה בכזה ערסל לא תצטרך להשקיע מאמץ בכלל

yogibear

New member
בוזיק, אתה והרעיונות ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

שלך ....
הדבר היחיד שיהא תלוי זה אני..
ואם תתן למקסי עוד רעיונות אני אפילו לא רוצה לחשוב מאיפה אני אהיה תלוי ...
(אני רץ לשים את "גלימת ההיעלמות"
)

boazt25

New member
יוגי יוגי

יש לי עוד רעיון בטחנת קמח עשיתם את זה מחוברים לאחד הפרופלורים הגדולים לדון קישוט תהיה עבודה לשחרר את מקסי או שמא אותך???

גברי3

New member
מנסיוני למדתי כי לכל אשה יש שם

שנתן לה מי שנתן... אפשר לעשות הרבה תנוחות ומעט מהן אי אפשר בתמורה לזה, הרגישות אצל שמנות בדג... הוא גבוהה יותר מחר בבוקר אני אהיה יותר חכם....

למעלה