תנועות נוער בחדרה

צליל 14

New member
הנוער העובד והלומד-קן בית אליעזר

אולי לא כולם יודעים אבל בבית אליעזר יש קן של הנוער העובד והלומד. כרגע קיבלנו קן חדש(!!!)
שנמצא ברחוב השושנים בב"א, איפה שהייה גן "כליל החורש". אז אם יש פה ילדים, בני נוער, או אפילו הורים לילדים שמעוניינים להצטרף לתנועה, זאת ההזדמנות שלכם! טיולים, מסיבות, פעולות, טקסים, קייטנות ועוד ועוד..התנועה הכי כייפית שיש! לעוד פרטים, שלחו לי מסר. צליל

perrinat

New member
תנועות נוער בחדרה../images/Emo104.gif

איזה תנועות נוער יש בחדרה? אתם חברים בתנועת נוער כלשהי? מדריכים? למה בעצם אתם חברים בתנועה? אידיאולוגיה או סתם להעביר את הזמן? אני זוכרת שהייתי ב"מכבי צעיר" מכיתה ד' ועד תחילת ח', זה העביר לי את צהרי שישי...
אני זוכרת את הפורימונים, את ה"יום ההפוך" את המחנה של סוכות, את הא"ש לילה...

הסבר...

א"ש זה ראשי תיבות של אימוני שדה. א"ש לילה זה אימוני שדה לילה וזה מה שעושים בתנועות נוער.

אני במ"צ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שאני אשאר עוד הרבה זמן, ממש לא.. בעיקרון באתי בשביל החברים לתנועה, אבל רוב החברים שלי לא שם, רק 4-5 בנות.. והצטרפו מלא פרחות וערסים שסתם מעבירים את הזמן, ובכלל לא נהנים. סתם מציקים לכל העולם.. זה איבד את הכיף של "יום שישי בצהריים במכבי" שהיה לנו בשנה שעברה. ואני עדיין חניכה, אני בכיתה ח'

צליל 14

New member
טוב אז בטח כבר הבנתם..

שאני חברה בתנועת הנוער העובד והלומד. שזו אחלה של תנועה! אני נמצאת בה כבר שלוש שנים, מאז שהקן בב"א נפתח. אני נמצאת שם מכל מני סיבות...כל ה"חבר'ה" שלנו(שזה כולל אותי) היו הראשונים בקן הזה, כך שזה הייה גם מקום מפגש בשבילינו והיינו באים בעיקר בשביל הכייף. אבל אח"כ התחלנו לבוא בגלל שזה מקנה ערכים, ולומדים דברים חדשים, דנים בכל מני דברים שקשורים בחברה שלנו ועוד.. וזה כייף..ההווי הזה שיש בתנועה..

אני במכבי צעיר!../images/Emo8.gif

בעיקרון, אני שם כי כיף לי. לפחות היה. אחרי שהצטרפו ערסים ופקאצות בשביל להגיד שהם היו או להעביר זמן, כבר נהרסות הפעולות, וזה לא אותו כיף כמו פעם... הייתי שם בכיתה ד' עם כמה בנות. אני לא זוכרת הרבה...והצטרפנו בחזרה באמצע שנה של כיתה ז'. [בערך אמצע...] עם בנות חדשות מהחטיבה. ואני כיתה ח', חניכה

tamarhp

New member
בני עקיבא כמובן :)

4-5 סניפים בחדרה - מרכז, גני אלון, אשכול (בפאר), גבעת אולגה (אחותי הקימה!) ונראה לי שיש עוד אחד... :)

iEyal

New member
בנווה חיים ../images/Emo124.gif

שם אני היתי פעיל
זה היה ביסודי שלמדתי בבית ספר ממלכתי דתי (מוריה
)

tamarhp

New member
כן, חשבתי ששם.. אבל לא הייתי

בטוחה.. אישית הייתי בבנ"ע רק שנה אחת אז אני לא מעודכנת

noam64

New member
אין ספק, בני עקיבא מפתיעה לטובה...

5 סניפים בעיר כמו חדרה זה מכובד ביותר. אגב- אני רואה כמעט ורק את בני עקיבא פועלים בקרב שכונות העולים והמצוקה בחדרה, וחבל שכך. בהצלחה בפורום החדש שאשתדל לקחת בו חלק בזמני הפנוי (שזה לא הרבה...) נועם.

g a l g a l a z

New member
../images/Emo13.gif הסניף האחרון הוא

יש גם בנוווה חייים סניף וווה חיים אחלה סניייף!!! :)

למעלה