תנועות עוברים - שיליה קידמית: שאלה

מעין מ2

New member
תנועות עוברים - שיליה קידמית: שאלה

שבוע טוב לכל בנות הפורום, ביום שני אהיה בשבוע 25 עם תאומים לא זהים: בן ובת שיהיו בריאים. השיליה של הבת קידמית. אני בקושי מרגישה תנועות - בימים האחרונים כמעט בכלל לא... רק אם שמים את היד מגישים תזוזה חלשה. האם מישהי מנוסה בכך?? מה צריך לעשות?? אשמח לקבל תגובות, יום מצוין ושבוע נפלא, מעין

c h i p a

New member
אל תדאגי ../images/Emo24.gif

גם לי לאחת הבנות יש שיליה קדמית, אני מרגישה אותה הרבה הרבה פחות מאשר את אחותה לעומת זאת באולטראסאונד רואים שהיא הרבה יותר פעילה
את תלמדי לאט לאט לזהות את התנועות שלה שהן מרגישות אחרת והרבה פחות ברורות

לולי 101

New member
עכשיו אני קצת דואגת...

לשתי העובריות שלי יש שליה קדמית. זה אומר שאני לא ארגיש אותן? אני שבוע 17 וכל הזמן מחפשת תנועות. מה אני אמורה להרגיש?

c h i p a

New member
בטח שתרגישי!

קודם כל אני התחלתי להרגיש תנועות רק סביב שבוע 20. בתינוקת עם השיליה הקדמית אני מרגישה תנועות אבל אחרות, יותר פנימיות לפעמים "מאחורה" אלו פחות תנועות שניתן להרגיש או לראות אותן על גבי הבטן אבל גם זה קורה לפעמים (שכל הבטן זזה
) אצלי פשוט התינוקת השניה עם שיליה אחרות אז ממש מרגישים בהבדל ביניהן... אבל זה לא שלא מרגישים בכלל

saro1

New member
נראה לי לא קשור

אצלי שתיהן אם שליה קדמית ולמרות זאת יש את השמאלית אני מרגישהה קצת יותר ככשאלתי את הרופא שלי נאמר לי שזה לא מראה על כלום כי כמו שאמרת באולטרא סאונד דווקא ראו את הימנית זזה יותר

canadush

New member
מסכימה עם chipa

אצלי הבן עם שיליה קידמית ואי מרגישה אותו הרבה פחות. לפעמים גם איזה יום וחצי שאנ'לא מרגישה בכלל... גם אני דאגתי בזמנו (עכשיו אני בשבוע 30), אבל הגעתי למסקנה - שגם אם חלילה משהו לא בסדר, אז גם ככה אין כל כך מה לעשות. זה אולי לא מעודד, אבל ככה זה. ובאמת ב-US אני תמיד שואלת עליו והטכנאית אומרת שהכל בסדר ויש אחלה תנועתיות (ואני לא מרגישה כלום תו"כ, כן ?) בקיצור - אלה חלק מדאגות ההריון, שאח"כ יתחלפו בדאגות אחרות...

מעין מ2

New member
תודה לכל מי שענתה והרגיעה....

יום מצוין לכולן רק בשורות טובות...

חדשה08

New member
אצלי שניהם עם שליה קדמית

אני בשבוע 22 ולא מרגישה כלום. אתמול בסקירה הרופא אמר שעד שבוע 28 אין לי מה לדאוג...

canadush

New member
צודק

מהסיבה הפשוטה שגם אם חלילה משהו לא בסדר, אז גם ככה אין מה לעשות...

למעלה