תנועת אוירון עזרה

תנועת אוירון עזרה

שלום בני בן השמונה חודשים עדין עושה תנועות ״אוירון״. הוא בעיקר עושה את זה שהוא מתרגש (מישהו בא או שמישהו בא להרים אותו) או שהוא מנסה להגיע לחפץ ולא מצליח. הוא מתהפך יפה מאוד מהגב לבטן, היה תקופה שהתהפך מהבטן לגב אבל כבר לא עושה את זה אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא לא יודע או לא רוצה. הוא מאוד אוהב להיות על הבטן. הוא עוד לא זוחל לאחרונה התחלנו לעשות איתו כמה תרגילים ויש התקדמות יפה הוא זוחל אחורה (טיפות קדימה) ומנסה לעלות על שש. שאני מראה לו איך להתיישב הוא מנסה.
בנוסף שהוא מנסה לזחול הוא משלב רגלים (רגל על רגל) מה שמקשה עליו לעשות את התנועה.
אנחנו גרים בארהב ואין לנו פה מעקב.
אשמח לשמוע עם זה תקין ואם לא מה עלי לעשות?

הי

אין בעיה עם תנועת אוירון כל עוד הוא יודע גם לנחות ולהניח ידיים על המשטח ולהשתמש בהם כפי שאת מתארת בזחילה לאחור או בעמידת שש.
&nbsp
כל טוב
ענת

michalola25

New member
בארצות הברית יש את EI early intervention

הי בונים מחדש : )
היכן את בארצות הברית?
ראשית את יכולה לעודד ישיבה במגוון מצבים....
שנית בארצות הברית יש גוף שנקרא early intervention
הוא מספק שרותים טיפוליים כגון פיזיותרפיה : ) אנא כתבי לי מהיכן את ואנסה לעזור
לילה טוב
מיכל נעם
פיזיותרפיסטית נוירו-התפתחותית

מיקום בארה"ב

היי מיכל תודה על התגובה.
אני גרה בניו יורק במנהטן. מאז שכתבתי את. ההודעה חלה קצת התקדמות והוא התחיל לעלות על שש הרבה מאוד ולבזבז את האגן קדימה אחורה. מקווה שעכשיו זה עניין קצר עד שיתחיל לזחול על שש. הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שמחכה לצ'ק אפ של התשע חודשים עוד 3 שבועות אבל בכל מקרה אשמח אם תוכלי להפנות אותי.
האם הם מקבלים ביטוחים?

בברכה

michalola25

New member
זה דרך העיר/מדינה לא דרך הביטוח וזה חינם : )

חפשי EI בNYC יש סוכנויות בעיר שאת פונה אליהן והן שולחות לך אבחון ואז מחליטים מה לתת לך בבית בחינם ללא עלות
(הלואי אצלינו בארץ : )
בהצלחה
מיכל

למעלה