תנועת בלת"ם

ניר נגר

New member
החזית התקשורתית...

מצורף בזה כתבות בנושא המילואים \ המאבק שלנו שהתפרסמו בכלי התקשורת כפי שהם נלקחו מאתר הבית שלנו. הלינק הזה מתעדכן מידי פעם

gaby26

New member
תנועת בלת"ם

הייתי רוצה לדעת עוד על התנועה ומה היא עשתה עד היום לתועלת חיילי המילואים ולא רק בלשלוח מכתב לשר הבטחון שאני מאצין שאפילו לא נקרא על ידיו. ולכל המצטדקים למיניהם אני עדיין חושב שאנחנו נמצאים במדינה דמוקרטית שבה כל אחד יכול להביע דעה או לשאול שאלה. אז תפסיקו לרדת על אנשים שמבקשים לדעת איך אפשר לבטל את מילואיהם. ולמי שלא מתאים אז אף אחד לא מכריח אותו לענות או להביע דעה בנושא.

נכון.....! אתה צודק

זה שיש כאן כמה מורעלים. זה לא אומר שניתן להם להפריע לגולשים אחרים שרוצים להשתחרר

חחחחח מי פה מורעל?

מדובר באנשים שממלאים את חובתם לעזוב הכל ולצאת למילואים, לעתים קרובות של מספר שבועות מבלי לראות את הבית (פרט לאיזה 72 או 96 שעות). לפני מספר חדשים יצא לי לשרת 31 יום, ואני ממש לא אוהב לשמוע על כאלה שמשתמטים כי פשוט לא בא להם לשרת (אנשים עם בעיות רפואיות זה דבר אחר). בנוסף, אם תקרא בכניסה לקהילה כתוב "אם זאת לא נסכים שיפורטו כאן מתכונים להשתמטות ממילואים", וזכותם המלאה של מנהלי הפורום למחוק מתכונים כאלה. מי שרוצה להשתמט מוזמן לדפוק את הראש בהודו ולחשוב שהוא קיפוד.

ניר נגר

New member
מתלבט יקר, אתה מוזמן לפנות לתפוז

ולבקש מהם לפתוח פורום: משתמטים כל עוד אתה פה אבקשך לשמור על החוקים כמו כולנו. חן חן לך וכל טוב

ניר נגר

New member
היי גבי, אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו

וכן להיכנס למאמרים לראות את פועלינו, מי אנחנו, השגינו ומה אנחנו רוצים להשיג בעתיד, וגם להצטרף אלינו על מנת להשפיע אתה צודק שזו מדינה דמוקרטית, אבל הפורום הזה לא נועד לתת מתכונים להתשתמטות!!! הפורום הזה לא נועד לתת במה לאנשים שרותים לבטל את המילואים שלהם על חשבון אלה שכן עושים!!! זה פורום מילואים, לא פורום משתמטים

הצטרף לתנועת בלת"מ

תנועת בלת"מ שמחה על כל מצטרף לשורותיה. באתר www.miluim.org.il ניתן להצטרף.אני מציע שתצטרף לשורות התנועה ואולי תוכל לתרום ולו במעט לשינוי היחס למערך המילואים. מעבר לכך, אני מסכים כי חופש הביטוי מאפשר לכל אדם במה לתת את דעותיו אבל חשוב להבין כי תנועת בלת"מ הוקמה בדיוק על מנת להקטין את תופעת הסרבנות וזאת על ידי תגמול והגנה על מערך המילואים. לדעתי, לא מכובד לשאול שאלות על השתמטות כאשר כולם מסביב הם חברה שעושים מילואים וכאשר ברור כי ההשתמטות שלך תגרום לי לעשות יותר מילואים. מעבר לכך- כל העיסוק בזה מיותר- והנה נגררתי גם אני לכך...

למה ללכלך?

דע לך כי תנועת בלתמ דואגת לחיילי המילואים אם משלמים לך על יום מילואים חד יומי - זה בזכות בלתמ אם מבטחים אותך גם בזמן שהייתך בבית - זה בזכות בלתמ אם יש כוונה לגרוע מזכויות חייל המילואים - בלתמ תהיה על המשמר אם קוצצה מיכסת ימי המילואים המקסימלי - זה בזכות בלתמ אם ישנה תנועה שלא נכנעת לבירוקרטייה הצבאית- זו בלתמ אין מכל האמור מעלה לגרוע מחשיבות תנועות מילואים נוספות הפועלות גם הן לטובת חיילי המילואים לפי עניות דעתי הבעת הדעות לטובת עריקות- היא כהסתה הבעת הדעות לדחיית מילואים היא לגיטימית ומוצדקת

gaby26

New member
קודם כל

אני לא מלכלך רק שאלתי מה הם הישגי התנועה עד כה. וזה שמבטחים אותי בזמן שירות מילואים אני חושב שזאת בכלל חוצפה שיש איזשהו מקום בעולם שחושב לא לבטח את חייליו במקרה של אסון. ועל איזו הסתה אתה מדבר וזאת הבעיה במדינה שלנו שכאשר אומרים משהו שלא מתאים למישהו ישר באים עם דגל ההסתה. ועל חופש הדיבור שמעת?

למעלה