אני מהנוער העובד והלומד
ויש לי מספר הבהרות: א) נאמר כאן מקודם, "כסף זה נורא קפיטליסטי וחומרני". אה, ואללה? באמת? לא, לא, אתם צוחקים איתי, נכון?? ככה סתם כתגובה למה שאמרתם: שבט, שמרשה לעצמו לגבות מהחניכים שלו 600 שקל בשנה- זה קפיטליסטי וחומרני!!! בניגוד אליכם, שאתם תנועה ממלכתית שמקבלת מימון מלא, אנחנו תנועה חסרת מימון כמו שלכם, יש לנו אותם צרכים- והמיסי קן בקן שלי הרבה יותר נמוכים מהסכום שננקב קודם. ב) בקשר לשימחיה: הנוער העובד עשה את השימחיה הזאת כגיוסים לקייצת- קייצת זאת קייטנה שהנוער העובד מרים לילדים עם פחות אמצעים, ולכן היא במחיר עלות בלבד, כלומר המדריכים והרכזים לא מקבלים מזה רווח כלשהוא- אהם אהם. כמו כן, סביר להניח שהגיוסים נעשו גם לימי פעילות בתנועה. מעכשיו תגידו שכל פעילות שתנועת הנוער העובד מרימה (ויש הרבה כאלה) נעשתה למען המפקד חניכים, כי אנחנו לא צריכים מפקד חניכים כדי להוכיח שאנחנו התנועה הגדולה ביותר שיש בארץ, מה שמתקשר לנקודה הבאה שלי: ג) אתם בהחלט לא התנועה הכי גדולה בארץ. מצטערת להודיע לכם שהתנועה שלנו מכילה הרבה מגזרים ובהחלט הרבה יותר קנים (שבטים) משלכם- מכיוון שאתם פועלים לרוב במגזרים עירוניים. ובשל כך- יש לנו יותר חניכים- מה לעשות. זה לא אמור להפריע לנו הגודל כי תנועת נוער נמדדת לפי האיכוות שלה ולא לפי הגודל, לדוגמת השומר הצעיר- תנועה קטנה אבל כן איכותית ובעלת ערכים חשובים. ד) תחשבו רגע בהיגיון: "שמחיה" מטופשת אחת תשנה את כל המצב בקשר למספר החניכים של הנוער העובד?! לא נראה לי. ה) הפורום שלכם הוא ביזיון בפני עצמו!!! זאת ההודעה הראשונה החכמה שאני קוראת פה מזה הרבה זמן. אם כל המטרה של הפורום הוא לדון על קטנטנות- חבל שכך. אני בטוחה שאתם יכולים לפתוח דיון יותר משכיל. ההודעה שלי נכתבה בארסיות מכיוון שחלק מכם כותבים בחוסר ידיעה מוחלט ובתמימות מוחלטת כאילו "איתנו הכל טוב, שיחקנו לפי הכללים ופשוט לא שמנו לב לכל החרא שנמצא מסביבנו" יש הרבה רפש בתוך תנועת הצופים. ולמרות ההודעה הזו, אני רוצה להבהיר שאין לי בעיה עם אנשים שבצופים, כמו שאין לי בעייה עם אנשים מבני עקיבא- איש באמונתו יחיה. ומה שיותר מעצבן אותי, זה שבמקום לפנות לפורום של הנוער העובד שנמצא קצת מעליכם בדף, ולשתף אותנו בדילמות שקשורות אלינו, כל מה שאתם כותבים בפורום שלנו זה שטויות כמו "הצופים שולטים"וכו´. נשמח אם תשתפו אותנו בבעיות שמטרידות אותכם- כי מן הסתם הם מטרידות גם אותנו. עלו והגשימו, צליל