תנוק משלשל help

הילית111

New member
תנוק משלשל help

הי לכולם מה עושים?? הבייבי שלי בן 11 חודש מאתמול כל יציאה של קקי זה שלשול כלומר זה לא שכל שעה הוא משלשל אבל כל קקי שלו זה שלשול בנוסף את החלב של הבוקר והערב אתמול הקיא. היום בבוקר לא הקיא החלב. עד כה יצאו לו 8 שיניים. בלילה גם היה חום. באופן כללי התיאבון שלו לא משהו ממש דוחה כמעט כל דבר שאני מציעה נניח פרוסת לחם עם קצת ריבה דברים לא מסובכים אמא שלי אומרת שזה שיניים אבל עד כה ביציאות שיניים היה חום אבל לא שילשול יכול להיות שאולי השיניים הטוחנות עומדות לצאת וזה הסימפטום? אין לי מושג מה עושים? השלשולים זה הכי מפריע לו נראה לי אודה לעצות תודה מראש לכולם !

aviah

New member
אולי זה לא השיניים

אלא וירוס. אנחנו במצבים כאלה נתנו פחות נוזלים ופחות אוכל, עד שזה עבר: - בישלנו אורז במים ונתנו לו את המים של הבישול ללא האורז - הפחתנו למחצית את כמויות הסימילק (בשלבים שזה עוד היה רלוונטי)

avtari

New member
יותר נוזלים

בין אם זה שיניים או שוירוס, עדיף שישתה יותר ואם הוא לא מראה סימני רעב, אז שיאכל פחות. אח"כ כאשר הם מבריאים הם משלימים את החסר... אםזה נמשך יותר משלושה ימים וגם לא נראים סימני שיפור, אז הייתי הולך לרופא שירגיש טוב!

Master Stav

New member
עצות

1. לא תזיק בדיקה אצל רופא הילדים הקבוע שלכם 2. במ קרה של הגמד שלנו ....וזה קורה ממש בימים אלו מדובר בשיניים .... 3. ראי סעיף אחד ..... שירגיש טוב ....הוא ואתם .

למעלה