תנור אפיה משולב עם כיריים ובתקציב סביר - למי יש המלצות?

honey32

New member
תנור אפיה משולב עם כיריים ובתקציב סביר - למי יש המלצות?

מחפשת לבת תנור אפיה (עומד) משולב עם כיריים בתקציב סביר.
אשמח להמלצות.
ומה דעתכן המלומדת בנושא תא אחד או שניים (מבחינת כשרות אפשר להסתדר גם עם תא אחד).
ראינו תנור דה לונגי עם תא אחד גדול והשני קטן יותר אבל אי אפשר להפעיל אותם בו זמנית.
 

shira1960

Active member
אחרי שעשיתי סקר שוק נרחב ושיגעתי לפורום הזה (והקודם) את המח

והחלטתי שאני קונה דהלונגי (אני חושבת דגם 576, נדמה לי שBB המליצה עליו) , וזה אחרי שהלכתי לחנות והתאהבתי בSMEG והחלטתי או SMEG או כלום.. בסוף קניתי בלומברג (נירוסטה), תא אחד.

יש לו פלוסים ומינוסים, בינתיים אנחנו ממש ממש מרוצים, והוא גם מאוד יפה (נירוסטה עם מכסה זכוכית). בינתיים המינוס היחיד הוא שהוא מתחמם מקדימה וגם כשפותחים את הדלת בזמן שיש טורבו, יוצא ממש פוף! כזה של אויר חם. אה וגם לוקח 2-3 שניות עד שהגז נדלק. ואין לו להבת טורבו אבל הלהבה הגדולה ממש ממש מעולה כך שאני לא מרגישה בחסרון.

הוא לא ממש זול אבל גם לא נורא יקר, אם אני זוכרת נכון זה היה משהו כמו 2800 ש"ח. יש עוד חברות שנראות לי דומות מבחינת המחיר והתפעול - סימנס, בוש, דה לונגי, בלומברג. (ויש את סאוטר בסביבות אותם מחירים אבל הוא ממש ממש ממש לא מומלץ)

לדעתי - לא כדאי ללכת על הדגמים הממש זולים (כמו BEKO, בלרס וכו'), בסביבות ה1500-2000 ש"ח כי אם תלכי לראות בעיניים תביני למה זה זול - כבר בחנות רואים שריטות, רואים שזה קצת מתנדנד, החלקים לא מתחברים יפה. ואני לא מדברת בכלל על התפעול כי אפילו לא בדקתי.
 
למעלה