תנור בישול ואפיה משולב

evike

Well-known member
מנהל
התנור הישן שלי אלקטרה בעייתי באפייה. במשך השנים החלפתי פעמיים גופי חימום, אז די, רוצה אחד חדש.
אני לא מחפשת משהו בומבסטי ומשוכלל, כי אנחנו מחכים לאישור התמ"א, ולבטח שם יהיה לי תנור בנוי. אבלגם לא רוצה משהו זבל.
חיפשתי תנור עם תכונות שנראות לי, ושקיבל דעות חיוביות. בדקתי המון, אין הרבה עם 5 כוכבים, ורוב מה שיש או שהם לא מתאימים לי בתכונות, או שהם יקרים מידי.
בקיצור, מצאתי את NORMANDE 6262, במחיר טוב ועם תכונות מתאימות לי. (אני יודעת שנורמנדי זה מוצר מדבקה, אבל דווקא יש מוצרים שהם מקוריים, אבל לא שווים. אז עד המעבר, זה פחות מפריע לי) לאו דווקא קנייה מהקישור, אלא שיש שם את כל הפרטים.
מה שאני מבקשת, זו דעה של מי שמכיר את המוצר.
המון תודה.
NORMANDE 6262

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
התנור הישן שלי אלקטרה בעייתי באפייה. במשך השנים החלפתי פעמיים גופי חימום, אז די, רוצה אחד חדש.
אני לא מחפשת משהו בומבסטי ומשוכלל, כי אנחנו מחכים לאישור התמ"א, ולבטח שם יהיה לי תנור בנוי. אבלגם לא רוצה משהו זבל.
חיפשתי תנור עם תכונות שנראות לי, ושקיבל דעות חיוביות. בדקתי המון, אין הרבה עם 5 כוכבים, ורוב מה שיש או שהם לא מתאימים לי בתכונות, או שהם יקרים מידי.
בקיצור, מצאתי את NORMANDE 6262, במחיר טוב ועם תכונות מתאימות לי. (אני יודעת שנורמנדי זה מוצר מדבקה, אבל דווקא יש מוצרים שהם מקוריים, אבל לא שווים. אז עד המעבר, זה פחות מפריע לי) לאו דווקא קנייה מהקישור, אלא שיש שם את כל הפרטים.
מה שאני מבקשת, זו דעה של מי שמכיר את המוצר.
המון תודה.
NORMANDE 6262
כשאני זקוק למכשיר חשמלי חדש אני מתקשר לניר סופר (החנות שלו ברח' אלנבי בתל אביב, אחיין של אבי סופר אבל לא קשור אליו9 מציג בפניו את הצרכים שלי ומתייעץ איתו, שרות מצויין, עצות טובות ומחירי הוגן.

evike

Well-known member
מנהל
תודה ברזילי. גם לי יש חנות (סנסנטר) שאני מתייעצת איתם, רק שעם כל מי שתתייעץ, הוא ימליץ לך רק על מה שהוא מוכר, ואף חנות לא מוכרת את כל המותגים. לכן פניתי לפה, כדי לשאול את החברים מנסיונם, פה לבטח לא ימליצו על מה שכדאי להם.
אני נוהגת גם להתייעץ עם טכנאי המוצרים הלבנים הוותיק והטוב שלי, עדיין לא פניתי אליו.
במקרה גם עליתי בפייס על קבוצה שממליצה על מוצרי חשמל. כמובן פניתי גם אליהם. מסתבר, שהמנהלים הם בעלי חנות או רשת, וכמובן ממליצים על מה שהם מוכרים. לדעתי, זה גם לא הוגן וגם לא אמין.
למשל, המליצו לי על תנור בלומברג, שנותן השרות הוא ראלקו. אחד הגרועים שבנותני השרות, אפילו יש בפייס קבוצה של נפגעי שארפ וראלקו. בנוסף, בזאפ התנור לא יצא מי יודע מה.
ואם אני כבר כאן, אז עוד משהו, שאולי מישהו כאן מכיר. במדרג ממליצים לא לקנות תנורי בישול ואפיה עם צגים דיגיטליים, שכן הם נוטים להתקלקל מהר, וזה חלק יקר במכשיר. יש למישהו ידיעה על כך?

GoldenEyes

Well-known member
במדרג ממליצים לא לקנות תנורי בישול ואפיה עם צגים דיגיטליים, שכן הם נוטים להתקלקל מהר, וזה חלק יקר במכשיר. יש למישהו ידיעה על כך?
הדיגיטלי הזה זאת צרה צרורה
מתקלקלים מהר
וכשצריך לתקן ולהחליף , זה מגיע ל 1000 ש"ח כמו כלום
ובלי זה התנור לא עבד לי

evike

Well-known member
מנהל
לכן ובין השאר, אני לא מקבלת את המלצת החנות לתנור הדיגיטלי.

evike

Well-known member
מנהל
או אולי מכירים תנור ממותג אחר עם פונקציות ומחיר דומים. תודה.

evike

Well-known member
מנהל
אוף. עכשיו קראתי שנותן השרות הוא קלינטון סחר, והשרות שלהם על הפנים. מישהו מכיר אותם?

trilliane

Well-known member
מנהל
אוף. עכשיו קראתי שנותן השרות הוא קלינטון סחר, והשרות שלהם על הפנים. מישהו מכיר אותם?
לא מכירה, אבל אני לא מסתכלת על נותן השירות בשיקולים שלי. ממילא אחריות יצרן היא לרוב לשנה אחת בלבד, ואני קונה מוצרים באיכות סבירה שהסיכוי שלהם להתקלקל בשנה הראשונה נמוך (עד כה לא קרה) ואח"כ אני מזמינה טכנאי כראות עיניי.

evike

Well-known member
מנהל
גם לי יש טכנאי מעולה ואני לא מבטחת כלום מעבר לשנה או יותר שנותנים. אבל מנסיון, ודווקא בתנור בישול ואפיה נוכחי, היו לי הרבה בעיות, עד כדי החלפת התנור. היה מזמן, תנור סאוטר, כשעדיין אלקטרה היו השרות הכי טוב בארץ...

רכות מפנקת

Well-known member
אין לי מושג אם טוב או רע. בוש נראה עם היצע לא קטן בתנורים בנוים משולבי כיריים. אולי באמת חכמת ההמונים כמה שיותר בעלי תנור כזה שיגיבו עם דגם ויצרן וכמה שנים הוא אצלם.
הבעיה שבתפוז אין הרבה. כמה גולשים בודדים. לשם כך צריך קבוצת פייסבוק.

Santangelo

New member
כל הדגמים הפשוטים עם בקר מכני יעשו עבודה מצוינת. מחיר יקר לא מעיד על שום דבר מיוחד.
אצלי יש תנור בלרס מתוצרת תורכיה, התנור משרת אותי מזה 17 שנים והמבערים עדיין פועלים היטב גוף חימום נשאר תקין. טיימר מכני כבר לא עובד אבל מאחר ויש לו מעקף דרך מצב M (מין הסתם קיצור ל"ידני") זה לא משבית את התנור.
אם תקני תנורים של נורמנדה, פוג'יקום, נאון וכו' לא תראי שיש חסרונות מיוחדים. רמות התקן מבחינת בטיחות הן מאוד גבוהות, והיצרניות לא יכולות לעגל פינות בדגמים הזולים. תוודאי שהטיימר המכני מאפשר העברת בורר למצב נטול ספירת זמן, כך תוכלי להיות בצד הבטוח של המטבע שהתנור לא יושבת.

evike

Well-known member
מנהל
תודה לכולם, כנראה שאלך על הנורמנדי.
שבת שלום.

למעלה