תנור חימום ביתי למגדל העמק

שמש א

New member
תנור חימום ביתי למגדל העמק

זוג עם 5 ילדים (18,13,11,9,4) ממגדל העמק ללא שום אמצעי חימום ביתי. אשמח לכל תרומה של תנור/מפזר חום ואם אין כזה, אז אולי מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות כזה במחיר סביר...? תודה רבה גלית

שמש א

New member
פרטים נוספים...

קראתי קצת בפורום והבנתי שנהוג לת פרטים כלליים על המשפחה. ההכרות שלי איתם היא דרך האם, נקראה לה לצורך העניין סימה. סימה אישה אתיופית מקסימה שהוריה השיאו אותה בשידוך בגיל 12 לאדם שהוא אלכוהוליסט שכעת בגמילה. את הילד הראשון ילדה בגיל 13. שניהם מובטלים, היא סובלת מדיכאון. סימה ציינה בפני שבימים הקרים הם מתלבשים ומתכסים (יש להם בגדים ושמיכות) ומצטופפים במטבח בזמן שהיא מבשלת, על מנת להתחמם. אין לה כל תמיכה מהוריה שהתגרשו זה משה כשהיא היתה פעוטה. אביה של סימה חירש/אילם וגר בדרום הארץ. לפני שבוע ביקרה אותו אחרי 4 שנים שלא נפגשו או דיברו (כי אין כסף לאוטובוס). אימה גרה לא רחוק ממנה ונשואה בשנית לאדם שהתעלל בסימה במשך כל ילדותה. יש עוד הרבה פרטים, אבל התמונה הכללית די ברורה
תודה על העזרה

שמש א

New member
אני לא מאמינה שיש להם תשתית

אם אני לא טועה, תנור גז דורש תשתית מסויימת, נכון?

prettybaker

New member
אכן צריך - אבל שווה לשאול

אולי יש להם בכל זאת. בכל מקרה - תעשכני אותי - ואם רלוונטי - "נשבור" ראש איך זה מגיע יותר צפומה ממני.

שמש א

New member
אבדוק ובנתיים אם יש משהו על חשמל

למישהו, זה יהיה מצויין. לגבי הובלה, ההורים שלי באשקלון ככה שאין בעיה

jole

New member
גליתי ברוכה הבאה LONG LONG TIME

כעיקרון אם יש להם חיבור של גז לבישול לתנור אז עם מפצל ניתן להשתמש באותה נקודה השאלה אם אין סכנה של ילדים וכדו'. היה לנו תנור גז אני בודקת אם עדיין קיים.

שמש א

New member
מקסימונת ../images/Emo25.gif

בנתיים יש התקדמות. אתמול דיברתי עם חבר קיבוצניק שאמר שיבדוק במחסן של הקיבוץ והיום צלצל לומר לי שיש לו תנור ספירלה קטן עבורה. אבדוק איך אני לוקחת את המפזר חום מהבחורה מהשרון ונראה לי שזה יהיה מצויין. תודה רבה וכל הכבוד לכולכם

jole

New member
גלית אם אין אפשרות להעברה ישירה

מדש1דש תבדקי איתה אולי היא יכולה להעביר למישהו שעובד איתה שגר בזיכרון, אני אאסוף ממנו, ונעביר הלאה. איפה את בימים טרופים אלה??

נירה63

New member
יש לי לתת מפזר חום.

שלחי לי פרטים ואשמח לראות איך עוזרים למשפחה.

שמש א

New member
נראה לי שבנתיים הסתדרנו

יש מפזר חום מהשרון ותנור ספירלה מהקיבוץ. נירה, תודה רבה בכל מקרה ואם משהו ישתבש בדרך, אתמסר עימך לגבי המפזר חום. וג'ולה נשמה, אני לא רחוקה ממך, אנחנו בטבעון
בנתיים נראה שמצאנו סידורי הסעה למפזר חום, תודה רבה
תודה לכולכם על הנתינה

למעלה