תנור מול טוסטר אובן

טללו

New member
תנור מול טוסטר אובן

אני מחפשת פתרונות לסידור יעיל יותר של המטבח שיורחב. אחת האפשרויות היא לותר על תנור האפיה. השימוש שלי בו היום הוא למספר מצומצם מאוד של עוגות/עוגיות במהלך השנה (נניח פעם בחודש) ופה ושם לאפיה של עוף או דומה. מנסיונכם האם יש טוסטר אובן שיעשה את העבודה הזו כראוי ויכיל תבנית של 35 על 25 או אפילו טיפה גדולה יותר?

ARCH 2

New member
לנו היתה בעיה דומה -

מיקרו מול טוסטר אובן שמאוד מאוד שימושי אצלינו ביום-יום. הפיתרון שלנו היה להשאיר את התנור הגדול (בכל זאת כשמארחים הוא חיוני מאוד) ובמקום גם מיקרו וגם טוסטר אובן החלטנו לקנות מיקרו משולב עם גריל. לא רציתי ריבוי מכשירי חשמל על השיש וזה הפיתרון הטוב ביותר שמצאנו.

game boy

New member
שאלה לגבי מיקרו משולב עם גריל

האם הוספת הגריל למיקרו לא אמורה להיות מכשול למכשיר בכל מה שקשור להצבתו בתוך ארון? ידוע לי שטוסטר אובן אסור למקם בתוך ארון אלא על השיש בלבד..

ARCH 2

New member
יכול להיות

אנחנו נציב אותו בתוך נישה פתוחה מאחור (מדף גבס בתוך קיר), כך שהחום יפלט החוצה בכל מקרה.

איריסג

New member
אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה

לחברים שלנו יש מיקרו משולב עם גריל - והוא בתוך "בילט אין". צריך לבחור מראש מיקרו משולב שזה אפשרי בו. בדרך כלל זה כתוב בהוראות הפעלה של המיקרו, והחנות אמורה לדעת לגבי זה. ולעניין הויתור על התנור - אני לא הייתי מוותרת על תנור, אלא משקיעה במיקרו משולב בגריל - ההפעלה שלו מהירה, והוא יהיה שימושי. בתנור, גם אם משתמשים מעט - כשצריך - חסרונו יהיה לך מאד מורגש.

למעלה