תנור, מקרוגל

מאז

New member
תנור, מקרוגל

שלום, אנחנו לפני מעבר דירה, בניית מטבח, אבזורו. רוצה לשאול את הבשלנים (למרות שאני בדר"כ מהמחממים
): תנור דהלונגי - איך הוא ולגבי מיקרוגל - למה לשים לב? נפח? עוצמה? האם פונקציית הגריל במיקרו היא טובה? האם תנור/מיקרו מנירוסטה קשה יותר לניקוי? ועוד הערות והארות, אם יש (אגב, לגבי התנור, אני חייבת דו-תאי, כך שאין לי הרבה מבחר) תודה

chanit

New member
תנור אפיה דלונגי

אם הכוונה לתנור אפייה עם הכיריים.. אז יש לי כזה. בערך בן 5. הכל טוף ויפה מלבד זה שהתנור לא מספיק "חזק" עבורי, כלומר מגיע ל 250 מעלות בערך, ולא יותר... מלבד זה ,מרוצה ממנו. חנית

chanit

New member
הדלונגי שלי לבן,וגם לאחר שימוש

יומיומי נראה כחדש. בזה הרגע הוציא תחת ידו... 18 לחמניות המבורגר. מי שרוצה מתכון שיגיד .

RUTHIE1

New member
לגבי המיקרוגל ותשובות נוספות

המיקרוגל משמש אותי אישית בעיקר לחימום מזון והמסת שוקולד. אני קניתי בזמנו (לפני כ-12 שנה, טפו טפו טפו) מיקרוגל עם פונקציית גריל, בדיעבד אני די מצטערת על זה. יש סוג אחד של מיקרו משולב עם גריל שאני יודעת שהגריל עובד בו טוב (אולי אני לא מעודכנת) וזה המיקרוגל המשולב של BROTHER, אבל אם את קונה בכל אופן גם תנור אז לדעתי זה סתם בזבוז כסף ועדיף להשקיע במשהו אחר. לגבי הנפח - בהתאם למגבלותייך כדאי לקנות את הכי גדול שאפשר. נירוסטה - אני באופן אישי לא אוהבת את מראה הנירוסטה, בנוסף לדעתי זה סיוט לנקות אותה והפעם היחידה שהיא נראית באמת נקיה זה כשהיא בחנות... לחמותי יש תנור וכיריים נירוסטה ובחיים לא ראיתי אותם נקיים כמו שצריך...נכון שהיא לא "סטרילית" בנקיונות אבל בכל זאת, כל פעם שנוגעים ישר רואים ומספיק שמתייבשת על התנור טיפת מים (שלא לדבר על לכלוך ממש) ישר זה נראה מלוכלך. לבן לעומת זאת נורא קל לנקות, וגם אם יש קצת לכלוך לא מיד רואים. אם יש לך עוד שאלות תשאלי, את יכולה גם לפנות אלי במסר אם את רוצה. רותי.

shelycat

New member
...............

קודם כל ממליצה לקפוץ לאתר http://www.wisebuy.co.il שם אפשר למצוא מיד חיוני לבחירת מוצרי חשמל שונים תבדקי במדריך הקניה החכמה. לגבי תנורי דלונגי, אני לא יודעת לגבי איכותם לטוב או לרע אבל כיוון שבדיוק השבוע הייתי באותו מקום בו את נמצאת ממליצה לפני שתקנו תנור של דלונגי לקפוץ ל"ניופאן עודפים" הם היבואנים של דלונגי, היינו שם ביום שישי והמחירים שם זולים בהרבה ומגיעים עד 70% הנחה על עודפים ותצוגות, יש שם גם תנורים של אריסטון ואינדסיט ועוד מוצרי חשמל (מיקרוגלים, מקררים, מכשירי חשמל קטנים, מערכות קולנוע בייתיות ועוד). הם יושבים ברחוב רוז'נסקי 14 לא רחוק מקניון הזהב בראשון לציון ופתוחים בימים ד-ה 09:00-19:00 וביום ו' 9:00-14:00.

לי יש יחסית חדש ולא מרוצה בכלל

הגז כבר היתקלקל שלוש פעמים והתנור לא מאה אחוז התנור בןשנה וחודשיים

ירון-מ

New member
לי יש דלונגי ואני מרוצה

הוא עובד הרבה מאוד ולא מאכזב, לי לא מפריע שהוא לא עובר את ה 250 מעלות. קניתי אותו דרך האולסייל בזול בהרבה מחנויות החשמל. והכי חשוב הוא מנירוסטה ומקשט את המטבח

mayav

New member
לי יש דלונגי ואני מאוד מרוצה

יש לי אותו במשך שנה , קניתי באינטרנט במכרז במחיר דיי טוב הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהוא שחור ובגלל זה רואים עליו כל לכלוך קטן צריך לבדוק איזה דגם אתם רוצים, וללכת ולראות אותו בחנות אם אני לא טועה קניתי את זה שרוחבו 60סמ

droli

New member
לי יש דלונגי כבר 14 שנה, הזכוכית

החיצונית התפוצצה ערב מפגש סוכות לפני כשנתיים. אבל זה לא פגם בפעילות התנור. אני מאד מרוצה ממנו, הוא מחמם יותר ממה שצריך, לכן צריכה להוריד טמפרטורות, אבל חוץ מזה אין תלונות.

mayav

New member
אם תרצי אבדוק בידיוק איזה דגם

יש לי ותוכלי לבדוק בחנויות לגביו

מאז

New member
ולגבי צבע לארונות? מה דעתכם?

תודה על כל התשובות. אשמח לעוד לגבי המיקרו. עכשיו חזרנו מחנות המטבחים ואנו מתלבטים לגבי צבע הדלתות. מדובר על מטבח קטן ועמוס בארונות, לכן חשבנו על בהיר.אך האם בהיר (למשל אוף ווייט) זה פרקטי? לא רואים כל טיפת לכלוך?

sexy 22

New member
לדעתי צבע אוף וויט לא פרקטי.

למה לא בצבע עץ: בוק עם שילוב 2 דלתות בצבע פסטל?

למעלה