תנו דעתכם

Drorrrrrr

New member
תנו דעתכם ../images/Emo26.gif ../images/Emo60.gif

אוקיי, אז ככה, אני בטוח שראיתם הופעה או שתיים של דה קולינג בלייב. כאילו אני מדבר על הופעה בתוכנית טלויזיה, או הופעה שהוקלטה וראיתם אותה במחשב, או שממש הייתם בהופעה (כן, יפעת הייתה
)..... בכל מקרה, כל פעם שאני רואה הופעות שלהם, אני שם לב שאלכס הוא ממש פרפורמר גרוע. למי שלא הבין, כאילו הוא לא יודע להופיע. Camino Palmero הוא דיסק משובח, ואני לא מוצא בו שום רבב (כתם בשפה גבוהה
).... מתוך 10 נקודות, אני חושב שהייתי נותן לו 10 בלי ספק..... אז מה הקטע? אלכס הוא באמת Bad Performer והדיסק פשוט הוקלט בתנאים ממש ממש טובים, או שפשוט דווקא בהופעות שראיתי אלכס היה צרוד? אאגבבבבבבבבב הורדתי עכשיו שני Unstoppable בהופעות וכבר פעמיים אלכס אומר: "And all this sickness in my soul" במקום Burning כנראה, במקור זה היה Sickness
שבת שלום ושבוע טוב

adi u

New member
תמיד...אבל תמיד

יש הבדל עצום בין הופעה חיה לבין הדיסק...בהופעה מה שיוצא יוצא... ובדיסק..זה עובר אלף ואחד עריכות ובלאגנים...ברור שיהיה הבדל... זה לא משהו לא בסזדר באלכס..זה פשוט טבע הדברים... פרט לעובדה שאתה די רגיל למה שמופיע בדיסק...אז בכלל

TCgirl

New member
אני חושבת ש... ../images/Emo187.gif

בכל ההופעות שראית אלכס היה צרוד, כי היו לי כמה הקלטות של הופעות על המחשב (שנמחקו... :&#39
) ואלכס נשמע שם ממש ממש טוב!!! אז הוא לא bad performer אלא really צרוד guy

crazy4tc

New member
גם אני שמעתי הופעה חיה

ולדעתי ההופעה היתה מצוינת!!! האמת היא שאני מעדיפה את הקול שלו בהופעות חיות מאשר בדיסק הסיבה שהוא נשמע לכם מוזר זה בגלל שאתם רגילים לקול המוקלט שלו ואז בהופעה החיה זה נשמע לכם מוזר... אז אחרי כמה פעמים שתשמעו את ההופעות אני בטוחה שתמצאו איזה הופעה שעדיפה על הדיסק דרך אגב אני שמעתי הופעה שבה אלכס מוסיף בית שלם לשיר stigmatized

למעלה