תנו דעתכם
E E r A n 1982 New member 17/4/05 #3 יפה האמת היא שרשמתי הודעה הרבה יותר מושקעת מזה.. אבל היא קצת התאדתה כשלחצתי על "שלח/י".. רואים שאתה ממש משתפר עם הזמן. זה מטוטוריאל כלשהו, נכון? אפשר לינק? (בתקווה שהפעם זה ישלח את ההודעה שלי..)
יפה האמת היא שרשמתי הודעה הרבה יותר מושקעת מזה.. אבל היא קצת התאדתה כשלחצתי על "שלח/י".. רואים שאתה ממש משתפר עם הזמן. זה מטוטוריאל כלשהו, נכון? אפשר לינק? (בתקווה שהפעם זה ישלח את ההודעה שלי..)
ת תכנות ועוד תכנות New member 17/4/05 #4 חחחחחח אני כבר למדתי להעתיק את התוכן של ההודעה לפני שאני שולח.
S spectorr New member 17/4/05 #5 תודה את האמת תוך 4 שעות סיימתי אותה. אני מניח שאני אכן משתפר. לגבי הטוטוריאל - אין לינק, אלא זה של Digital Tutors...
תודה את האמת תוך 4 שעות סיימתי אותה. אני מניח שאני אכן משתפר. לגבי הטוטוריאל - אין לינק, אלא זה של Digital Tutors...
E eldarinn New member 18/4/05 #6 אהבתי מאד אבל משהו לא ברור הטקסטורה מבריקה מאד כאילו מדובר בפלסטיק אבל הצבעים והרעיון נותנים תחושה של מתכת.
אהבתי מאד אבל משהו לא ברור הטקסטורה מבריקה מאד כאילו מדובר בפלסטיק אבל הצבעים והרעיון נותנים תחושה של מתכת.