תנו הצעות לבלוי עם תינוקת בסוכות.

shalv

New member
תנו הצעות לבלוי עם תינוקת בסוכות.

אני מחפשת לבלות עם התינוקת שלי בסוכות (אני 3 ימים החופש) לא במקומות צפופים ולא במקומות עם זיהום אויר. אשמח להצעות. אני גרה בתל אביב ויש לי רכב. מעונינת לצאת מהבית לכל היום ולחזור בערב הביתה. תודה וחג שמח. ועוד שאלה: האם כדאי לקחת 3 ימים רצוף (ואז היא נפרדת מהמטפלת לכמה ימים רצופים)) או לסירוגין ואז היא רואה יום כן ויום לא את המטפלת. אני לא רוצה לשבור את הרצף של הקשר ביניהן, שהוא קשר מאד טוב. מה דעתכם?

anat30g

New member
הצעות והמלצות:

גן החיות התנ"כי בירושלים - נחמד לטייל שם עם ילדים ותינוקות בעגלה - מעניין גם להורים וגם לילדים - ואמורה להיפתח שם בסוכות תערוכה של יצירות של הפסלת (ששכחתי את שמה) שיצרה את המפלצת בקריית יובל בירושלים - כל מיני חיות מיתולוגיות מוזרות - חגיגה לעיניים. כמו כן אפשר להגיע גם לחי כיף בראשון - שזה גן חיות קטן ונוח. אני ממליצה גם על המשחקיות הרגילות - בקיבוץ גבעת ברנר - בית חלומותי שיש שם אולם גדול של משחקים לקטנים - ממוזג ונוח. או ג´מפו - בקיבוץ נגבה יש אולם קטן למשחקים לקטנים - אולם של משחקי ג´מבורי - אבל פונה יותר לגדולים יש שם המון מתנפחים שמקפצים עליהם. לגדולים ממש - מוזיאון ישראל בירושלים. במהלך חופשת סוכות הכניסה לילדים חינם. בתאריך ה-8 לאוקטובר הכניסה לכולם (הורים וילדים) חינם. יש תערוכה באגף הנוער בנושא ידיים - מגוון פעילויות סביב הנושא הזה. נשמע מאוד מעניין...

למעלה