תנו הצעות לטיול בשבת הקרובה לצפון

תנו הצעות לטיול בשבת הקרובה לצפון

מי טייל לאחרונה בצפון ונהנה, ורוצה להמליץ לי לאן? לא יוצאת לטיול בנחל עמוד ,רוצה טיול יותר מלא

maybesure

New member
הר הלל - פריחת אדמונית החורש

מסלול לא קשה שתחילתו עליה תלולה וסיומו בתצפית על פריחת האדמונית המופלאה וירידה קלה יותר. האדמונית פורחת כשבועיים בשנה והחלה את פריחתה בשבוע שעבר. היינו ונהנינו מאוד

המסלול המעגלי הכולל את המונפורט

התעצלנו עשינו חלק ממנו אבל אמור להיות מסלול של 6 ק"מ שנעשה, לפי הכתוב, 6 שעות. פריחה מדהימה, נוף, אוויר פסגות. אחלה. אופציה ב': חיפה, נסיעה על ציר מוריה לכיוון עוספיה. אחרי האוניברסיטה, כניסה לאחד השבילים והליכה לאיבוד. רצוי עם כלב חום. אורך הטיול כאורך "מידת האיבוד". רק שאנחנו לא נהיה בבית להמשך הכיוף ולכן מציעה את אופציה ב' לשבת אחרת

../images/Emo51.gif טעים מאוד../images/Emo45.gif

את גרה במקום טוב לפי התיאור שלך
עדיין לא סגורה על טיול ועכשיו הודיעו לי שני זוגות שכן יכולים לטייל השבת
שוקו הצילווו חחחחח

פלקו1

New member
נחל שניר מדהים ומסלול מים

בוקר טוב, נחל שניר נמצא לא רחוק מכפר בלום, בית הילל. יש שילוט מדויק. המסלול הוא בעיקרו הליכה במים לא עמוקים אבל קרים. יש הרבה צל וגם בריכות קטנות לאורכו ש/ניתן במקום ללכת בנחל, לשחות בנחל. מסלול משפחתי נעים - עשינו אותו עם ילדים בני 3 - 70.

הייתי עם החברה להגנת הטבע חחח

טיול נחמד ,עוד מהימים שהילדים יצאו אתי לטיולים עם החברה להגנת הטבע...

kdr

New member
בשמורת אפק טיילת ?

מסלול מעגלי, חניה בשפע, אפשרות למנגל, שירותים וקיוסק. סרטון אורקולי נחמד. הכניסה מצומת אפק (כורדני בעבר) בדרך מחיפה לעכו. בעונה יש פריחה מדהימה של רקפות וכלניות בעיקר. את גבעת הרקפות ממול הרסו ובנו שכונה.

../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo45.gif

לא טיילתי שם וכבר על הבוקר קראתי והדפסתי חומר מהאינטרנט במקרה ש...חחחח נסע לשם בקרוב

היהאחד מימיהטיולים המעצימים והמהנים../images/Emo51.gifשוקו

חזרנו (7) לא מזמן מיום טיול קסום פשוט אין לי מילים לתאר
צילמתי מלא....מחר אעלה את התמונות למחשב.
ענקיתתתת ממני ומכל החבורה על מסלול מושלם מרתק ומעצים
עשיתי להם טירונות וחזרו מחוייכים ועוד קיבלתי נשיקה ו

למעלה