תנו כינוי לכל דייר:)

../images/Emo6.gif../images/Emo120.gif../images/Emo92.gif

1.בוריס - צנון 2.ג'ני-
מזכירה לי ציפור 3.ערן- הומופוב 4.שי-
פצצת זמן מתקתקת /
של בן אדם 5.אשר-
דוס מחמד 6.נעמה- נחשית המסווה של אשה אמהית ונעימה 7.איתי-
איש קרקס 8.קרן-
לא פיצחתי אותה עדיין 9.מיקי-
ריץ' סטיופיד ביץ'
- אחת שתעשה ה-כ-ל בשביל אינטרסים וכסף. 10.יוסי-
11.צבר-
12.ונסה
מיוחמת
13.עינב- פריחה חביבה
14.רנין-
מסובבת על כולם על האצבע הקטנה 15 שפרה-
המלכה 16.לאון -
אוחצ'ה חמוד דורש הרבה צומי.

metrosexual

New member
חחח סברס זה בדיוק ההפך

מבחוץ הוא עוקצני ולא נעים ובפנים הוא טוב

metrosexual

New member
שלי

.בוריס - חנון 2.ג'ני- מצ'עממת 3.ערן- פרימיטיבי 4.שי- חופר 5.אשר- דוס חוטא 6.נעמה- בוגדת 7.איתי- איש קרקס 8.קרן-ממממ 9.מיקי-ריץ' ביץ' 10.יוסי-ערסוואט 11.צבר-גברבר 12.ונסה-קונאס 13.עינב- פאקאצה חמודה 14.רנין-אלאבינה 15 שפרה-"דפוק אותי" 16.לאון -קוקיצה.

ShukyD

New member
לנעמה מתאים חמדה

שם מורתי כזה שכולם שונאים צ'אק בוריס, רק על הזקנקן הג'ינג'י שי - חדרה אקספרס קרן - שן קין \ זאב רווח <בשיניים>. נראה כאילו האקס שלה שהיה רופא שיניים התנקם בה. מיקי - ילדות עשוקה, חוויות גיל בגרות שנחסכו. נראית כמו סופר נני מיכל דליות כשמסתכלים מקרוב. צבר - למלמ <יותר מבוריס> שיפרה - בית זונות <לא במובן החיובי> ערן - מחר בגרות אחרונה ג'ני - המחפפת, לא לוקחת קשה <היא לקחה לי חולצה ולא החזירה> לאון - פיציריקה רק לי נראה שהם כל הזמן קוראים לסוס של ונסה דונקי קונג?

ShukyD

New member
נו ואחרי שהם אומרים דרטניאן

<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!> היא אומרת להם "דון טיטו" או משו כזה וזה נשמע כמו דונקי קונג

אני יודע זה סתם כי צבר זה באמת סברס

אז כתבתי, אבל צבר הוא יותר כמו שאני תיארתי. דרך אגב לסברס בפנים יש המון גרעינים קשים אז גם מפנים יש לו משהו ולא רק מבחוץ.

ShukyD

New member
עינב BOOBליל

אשר - אתרוג חסר פיטם יוסי - וואחששה <וואחש שכל היום יושב במחששה>

אם כבר אז כבר

עינב בובליל - עינב דוב-ליל קרן חסיס - קרן תכסיס שי שיטרית - שי שיט-רית אשר סימוני -אשר אסימוני ונסה אלוש - ונסה מנוש צבר גדיש - צבר חשיש\אדיש\מביש\מגיש שפרה קורנפלד - שפרה קורנפלקס רנין בולוס - ג'נין חומוס \ בולמוס התעייפתי

למעלה