תנו לאריק לעבוד !!!!

המבשר

New member
תנו לאריק לעבוד !!!!

אם אתה מזדהה עם המשפט הזה אם כבר נקעה נפשך מהמחנות המקובעים אם אתה אוהב ישראל הפץ משפט זה בכל מקום אפשרי הפץ ושנן לכולם בכל דרך אחראית שיראו זבל זבלי הזבלים ימין ושמאל כאחד היכן העם

Justin Angel

New member
מעגל הפוליטיקה

פולטיקה בנויה במעגל הקסום הזה: העם בוחר את המנהיג --> המנהיג מנהיג את העם --> העם מבקר את המנהיג --> העם בוחר מנהיג --> ... בקטע של "העם בוחר מנהיג" יש לך (בברוב המדינות) שתי בחירות ולפעמים יותר. אז ככה שכל מומעד צריך להתייחס לעם יותר טוב כדי לזכות. המעגל יכול להשבר בשתי דרכים: 1) לעם כבר לא אכפת מה קורה בפוליטיקה 2) כל המומעדים פשוט זוועה ומתייחסים לעם כמו על זבל המצב השני קיים כרגע בארץ והמצב הראשון מתהווה בשנים אלו. אחרי שאמרתי את זה אני אחזור לנושא... זה מחובתו של העם לקום ולהגיד "אתה טועה! אנחנו מינינו אותך ואנחנו אומרים שאתה טועה!" אפלטון ניסח את זה הכי טוב בספר שלו "רבופליקה" וב-"חוקים". אם העם לא יקום ויגיד את דעתו למנהיג אין מוטיבציה לעשות כרצון העם , הרי המנהיג הוא עדיין בן אנוש.

sista

New member
תנו לאריק לרעות עיזים בחווה שלו.

תנו לעומרי לשחק בדלי ובכף ולא להפריע לאבא בעבודה.

Hell is beige

New member
לדעתי אריק הוא כלי

אז מה? אז להפיץ את הסלוגן המכוער הזה בכל מקום יעזור? לא, לאנשים ימאס כבר לראות את השם שלו.

itsikd

New member
תראו לי אחד מתוך ה120 שהוא נורמאלי

כולם גועל נפש !!! 120 איש שדואגים אך ורק לעצמם ולקידום שלהם על חשבון 6 מליון איש במדינה הזאת פוליטיקה - הפשע הכי הגדול שיש !!! להעמיד אותם בשורה ו.........

Justin Angel

New member
התכוונת להמשיך את השורה הזאת?

נראה שהחלק האחרון מההודעה שלך נקטע אז הנה ההמשך "ולירות בהם". אני לא חושב שאולי חוץ מחברי מפלגת שינוי יש פוליטקאי אחד שהוא לא בזבוז של אוויר ומרחב. בכל מקרה יש לך רעיון יותר טוב למשטר? נאצי אולי? פאשיסטי? משטר צבאי? ואולי הימים הפיאודליים הטובים?

itsikd

New member
שינוי ?? עוד מטומטמים

עלו על הגל של שנאת דתיים כולם שם חיים על שנאב למפלגה אחרת ולא על תרומה אמיתית לחברה מצביעים ליכוד בגלל השנאה לעבודה ולהיפך מצביעים ש"ס בגלל השנאה משינוי וממרצ וההיפך כולם מלבים את השנאה בעם רק בשביל היבחר תעזוב אותי מפוליטיקה - כולם זונות של רייטינג

למעלה