תנו להם לאחוז במושכות

תנו להם לאחוז במושכות ../images/Emo24.gif

סתם בגלל שהנושא של טיפול בעזרת בע"ח עלה במפגש... ובגלל שאני יודעת שהנושא מעניין פה כמה אנשים... רציתי להסב את תשומת ליבכם למבצע התרמה למרכז לרכיבה טיפולית, המטפל באוכלוסיות מיוחדות בעלות צרכים מיוחדים, בעזרת סוסים. ניתן לתרום בכל סניף "סופר-פארם" (בקופות), תרומה ע"ס 10 ש"ח ומקבלים פרסת מזל במתנה, שגם היא נארזה במפעל מוגן, ע"י אנשים בעלי צרכים מיוחדים... המון
ו-
לכולכם

gaia20

New member
אפרופו הנושא הזה, רציתי לספר...

ביום שישי האחרון היתי בהרצאה מאוד מעניינת על טיפול בחולי אלציימר בעזרת בע"ח, שהיתה בבי"ח הוטרינרי בבית דגן היו שם עוד כל מיני נושאים מעניינים, אבל ההרצאה הזאת היתה הכי מעניינת לי, כמובן
ההרצאה הזאת רק הבהירה לי שהנושא הזה טמון בעתיד שלי, זה מה שאני יעשה בעתיד, זה סגור

נשמע מעניין מאוד...

תוכלי לספר לנו בקצרה מה היה שם או לתת דוגמא לטיפול?? ו.. שמחה לשמוע שקיבלת עוד חיזוק לגבי שאיפותיך! אני מאמינה שתגיעי לאן שאת רוצה ותהיי טובה בזה (ככה זה כשעושים את מה שאוהבים...
) אגב, יש התקדמויות בנושא? ביררת מקומות/מסלולים/הכשרות/דרישות?

gaia20

New member
בטח שאני יכולה לספר ../images/Emo13.gif

אז ההרצאה הראשונה היתה על הכלב הכנעני, איך הוא היה בעבר, איך הוא עכשיו ומה יהיה איתו בעתיד, קצת על אופי שלו, קצת מאיפה הוא הגיע, הרקע שלו ההרצאה השניה היתה על הטיפול בחולי אלציימר- יותר דובר על המטרות של הכלב שהן שמירה על החולה, ליווי למקומות, יותר עבודת שירות מאשר טיפול רגשי ההרצאה השלישית היתה על הכלבת, על המחלה עצמה, על הוירוס איך הוא נראה, טיפולים, סימני מחלה וכו'... ההרצאה הרביעית היתה על תולעת הפארק, תולעת שמתיישבת בגרון של הכלב וחונקת אותו, איך היא מגיעה לשם, שלבי דגירה, מהלך חיים של התולעת, אפילו הראו סרטון שבו מכניסים מכשיר כזה לגרון של כלב, וממש ראו ע"י המכשיר את התולעת בגרון ואת הקן שהיא יוצרת באמצע הגרון ובכל גורמת לחניקת הכלב מממ... נראה לי שזה מה שהיה שם, הזיכרון מעורפל,אבל מותר לי לשכוח, אני חולת לופוס
מישהי היתה צריכה לבוא איתי, אבל הבריזה ברגע האחרון, כמעט ולא הלכתי, כבר היתי בתחנה כשהיא אמרה שהיא בסוף לא תוכל לבוא, אבל בסוף החלטתי שאני הולכת, לפחות על הטיפול עם בע"ח אני חייבת לשמוע
בקשר למסלולים ללימודים, כן בררתי, יש כמה מקומות שלומדים את זה לצערי לפני כן צריך לעשות תואר ראשון בחינוך\פסיכולוגיה ורק אז אפשר לגשת לתואר שני וללמוד ספציפית את מקצוע הטיפול עם בע"ח בקשר לדרישות, עוד לא ממש התעמקתי בזה, אני צריכה להמשיך לברר.

למעלה