תנו להם להיות ילדים!!!!!!!!!!!!

עופריקו

New member
תנו להם להיות ילדים!!!!!!!!!!!!

היום בחדשות בקטע הקטן שצפיתי הראו את סיום מחזור של בית ספר או גן בעזה ,ומה שראו עיני פשוט מזעזע ילדים קטנים מציגים חטיפת חייל ,רובים בידיהם מתחפשים לבכירים באירגוני מרצחים.....למה..????? למה לא תתנו להם להיות ילדים לשחק בחול,במגרשי משחקים בכדור באקדחי מים,למה חיבים להקריב אותם למען מלחמה ? ואתם שם אם משהו שומע למדו אותם דרך ארץ ,שלום ואולי פעם בדור הבא יהיה טוב ,תחשבו על זה שם הם ילדים ,הם ילדים תנו להם לגדול כך. שלכם עופר המזועזע

עופר היקר.ממה אתה כל כך

מזועזע? זו דרך הארץ שמלמדים אותם.וזה לא ישתנה.צריך להכיר בעובדה!

עופריקו

New member
גברת תפוזי נכבדה...

ראשית ברוך בואך לפורום ,באמת נחמד שהצטרפת.. ואני אולי נאיבי ואולי עם קצת תקווה שמשהו חייב להשתנות , שלך עופר אופטימי משהו..

מיה30

New member
עופריקו....

מזועזע???? למה בדיוק???? הם הרי יונקים את זה עוד מחלב האם אז למה להיות יפי נפש ולטמון את ראשינו בחול ומאיפה באים המחבלים המתאבדים? פתאום הם נהיים כאילה??? לא ולא הם גדלים במנטליות כזו של רוע וכמובן מה שמלמדים כל ילד זך וטהור בגן עזה הוא... שצריך להשמיד את האוייב הישראלי הזה נשמע מוכר???? ....אולי דברים אילה נאמרו לפני בערך... אממממ.....55 שנים בערך בארץ אחרת?????? שנחשבה נאורה כמובן... מיה30 {בנימה קרבית}

הלוואי...

הלוואי והיה כל כך פשוט לשנות סדרי עולם. אבל אני חושבת שאתה תמים מדי. יש דברים שפשוט קשה מאוד לשנות אותם וזה אחד הדברים. זה דורות על גבי דורות שלמדו לשנוא אותנו,זה מנטליות שהם חיים איתה. וקשה לי להאמין שזה ישתנה. מי ייתן ואני יתבדה.

לי28

New member
כמו ילדים....

חבל, חבל ושוב חבל.. אכן חבל שכך מחנכים אותם, במקום להראות להם את דרך השלום, את הדרך האחרת, מראים להם את המלחמה השנאה והאיבה. שהייתי חיילת, הגעתי גם לפעמים למחסום ארז, הכניסה לעזה, באחת הפעמים הגיע רכב מסוג מרצדס ירוקה, מרצדס מודל ישן כזה (המראה פשוט לא עוזב אותי עד היום, כאלו זה קרה עכשיו) מהרכב יצאו שני אנשים, והוציאו שקית עם חולצות, הגיעו מכל עבר נערים וילדים קטנים ובשמחה לקחו את החולצות הלבנות עם הכתובת האדומה וצהלו, מדדו את החולצה על גופם, מתחו על החזה והיו גאים, מענין מה הם היו עושים באותו רגע לו הבינו את פירוש המילה מולדת אשר מופיע שם על החולצה, מענין מה ההורים שלהם עשו עם החולצות בבית, מענין... אולי מה שסיפרתי פה.. לא כל כך קשור לנושא.. אך זה הדבר אשר עלה לי בראש ברגע שקראתי את דברי עופר, שצודק בכל מילה ומילה - הם ילדים תנו להם לגדול כמו ילדים. לי.

למעלה