תנו לחיות לחיות

MeiTal4

New member
תנו לחיות לחיות

שלום רציתי לדעת אם עמותת "תנו לחיות לחיות" באיזור חיפה פתוחה היום, ואם כן מאיזה שעות? אם יש מפה איך להגיע לאזור אני אשמח... ומישהו יודע אם יש שם גורים? תודה

MeiTal4

New member
ועוד משהו

אם יש כאן אנשים מאיזור הצפון וברשותם גורים לאימוץ... אנא רשמו לי הודעה ותמונה אם אפשר...
תודה רבה

lihi gi

New member
לנו יש גור שמחפש בית בדחיפות

בוקסר מעורב בן 3 וחצי חודשים אנחנו מחיפה בטלפון 048238233

lihi gi

New member
תמונה של הקטנטן

*הוא לא יהיה גדול ניתן לראות לפי הכפות רגליים שלו...

Noaal

New member
שלום מיטל!

תנו לחיות לחיות בעין איילה אינו קשור לעמותת תנו לחיות לחיות הארצית (כמו שלא כל צער בעלי חיים הוא אותו הדבר). באיזור הצפון יש מספר כלביות שפעולות וכמעט בכולן יש גורים (בחדרה ואצל ז'נט בלהבות הבשן בטוח יש). כמו כן אם "תרחיקי לכת" לכלביות במרכז הארץ ו/או ימי אימוץ תמצאי עוד גורים מכל הגזעיים ובשלל הצבאים והגילאים. בהצלחה!

MeiTal4

New member
זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות!

תודה רבה על העזרה...! יש לי עוד שאלה, יש אפשרות לאמץ גורי באסט פאפי (אש פאפי) כי ממה שהבנתי הגורים האלה מאוד נדירים וקשה למצוא אותם... אתה יודע מאיפה מאמצים גורים מהסוג הזה? תודה

Noaal

New member
כמו שאמרת הכלבים האלה מאוד נדירים

יש בארץ כ-300 כלבים בלבד (עפ"י פטנט). בכלביות לא ניתן להשיג גורים כאלה (ואם בטעות הם מגיעים הם נחטפים מיד). ניתן לקנות גורים כאלה אך ורק דרך רכז הגזע. מציעה לך לפנות למרכזת הגזע: הגב' דניאלה רגב 04-6344988. בהצלחה.

Kewen

New member
האש פאפי גזעי למסירה!

בכלביה העירונית בדימונה יש האש פאפי גזעי! בן שנה צרי קשר 0526646747

ronagg

New member
תנו לחיות לחיות עין אילה ...ובחדרה

תנו לחיות לחיות ..של איזור חיפה נמצא במושב עין איילה ..על הכביש הישן לחיפה ,כביש 4 ...לכיוון .פארדיס , נכנסים ימינה למושב ..עוברים את הכיכר ממשיכים ישר ...בכביש עד ..שרואים מימין שלט ימינה לתנו לחיות לחיות. יש שם גורים שאנחנו צילמנו להם שבוע שעבר.. כולם יפים ומטופחים.. טלפון בתנו לחיות לחיות עין איילה : לרוני : 052-4720307 פתוח כל יום עד 12.00 או קצת לפני ושעה גם אחה"צ ובשבתות..כדאי לברר טלפונית קודם. הנה תמונות הגורים ..שם. את הפרטים על הגורים בטלפון.

ronagg

New member
עוד תמונה מצחיקה ../images/Emo13.gif

ותנחשו איפה המצלמה ...עכשיו? נכון היסטוריה ..
.

MeiTal4

New member
וואי תודה!

אפשר יותר פרטים עליו? כמו בן כמה הוא,מאיזה גזע,האם הוא חוסן? את יודעת דברים כאלה...

ronagg

New member
פרטים נוספים

בטלפון שנתתי טלפון בתנו לחיות לחיות עין איילה : לרוני : 052-4720307 בהצלחה .

MeiTal4

New member
תודה!

אני אתקשר היום בערב לגבי הגור המקסים הזה! ושוב תודה על העזרה.

למעלה