תנו לי בבקשה מידע על פיתונים

השאלה שלך כללית מדי

יש מאות או אלפי דפי מידע שעוסקים בפיתונים ונמצאים באינטרנט ובספרים. אתה מוזמן לחפש אותם אם אתה מעוניין במידע על כמה שיותר סוגים של פיתונים, במקרה ויש לך שאלות ספציפיות או עניין במין מסוים אתה מוזמן לשאול אבל לתת מידע על כמה שיותר סוגים זו פעילות שאני בספק למי בפורום יש את הכוחות לכך.

naja

New member
חיפשת בקישורים?

אין בעיברית שום דבר רציני אבל באנגלית יש לא מעט חומר. תחפש בקישורי הפורום, בקטגוריה של הנחשים, יש שם בעיקר אתרים שעוסקים בפיתונים.

אם יש נחש שמעניין אותך במיוחד

אתה מוזמן לשאול וננסה לענות לך כמיטב יכולתנו, פשוט לכסות את כל המינים זה קשה מאוד.

tiger snake

New member
יש לי שאלה חשובה מאוד

לאיזה אורך מגיעים: בול-סנייק,גופר,פיתון-דם,פיתון-זיתי,פיתון-וואמה,פיתון שחור ראש,פיתון-מאקלותי,פיתון עצים-ירוק וצ'ילנדרן פיתון ואם הם נחשבים לזוחל מחמד

naja

New member
למה השאלה הזו כ"כ חשובה?

ממה שאני זוכר, גדלים ממוצעים של פרטים בוגרים: בול, גופר,פיתון עצים-באיזור המטר וחצי. VINE ודם-1.5 עד 2 זיתי-3 וואמה,שחור ראש מאקלותי-2 צ'לדרן-מטר. אלו פחות או יותר הגדלים שראיתי בתמונות אצל מגדלים. אני משער שפרטים ממש גדולים מכל סוג עשויים להוסיפ 0.5 עד מטר אורך. אם יש לך נחש ספציפי שאתה חייב לדעת אני אבדוק בספרים. כל הנחשים האלה יכולים להיות נחשי מחמד, מלבד פיתון עצים ירוק שהוא הרבה פחות נוח, אבל בארץ אין ממש סיכוי להשיג חלק מהמינים האלה.

למעלה