תנו לי בנונסנס.

סיטרא

New member
תנו לי בנונסנס.

נסנסו לי ואנסנס לכם. כבד לי פה, וגם פה, וגם לוחץ ומעיק. הסרעפת מבעבעת, מגדלת קוצי מחמד. הצרבת צורבת, מווסתת את האדרנלין למנות קטנות ובלתי אפקטיביות, אין תחלופת אוויר, מחניק, הרחפת יורדת מהפסים. קפת צבעה לבלונד-פלטינה, פיי אומרת שהיא יותר פמיניסטית, קפת אומרת משהו אחר, פיי אומרת משהו אחר אבל שונה, קפת אומרת שהיא בכלל אמורה להיות עסוקה עכשיו ושאין לה זמן, לריסה מחפשת משמעות לכל הג'אז הזה, אני כלוא בתוך בעיות זהות. אין אוויר, אין תחלופה, אילה צופה מהצד באובססיביות פאסיבית, משתדלת לשמור על שתיקה. הכל מתחיל בקטן, גם רומא לא נבנתה ביום אחד, ואולי דווקא כן נבנתה ביום אחד, אלא שההיסטוריון שיקר לנו והכניס נגיעות אישיות שהוכרזו ברבות הימים כאמת אבסולוטית. הכל נגמר בגדול, בענק, במפץ פתאומי, במפץ הגדול, כמו שהיקום נולד כך הוא ימות בשיא גודלו, ואז יוולד מחדש, מת בפיצוץ ונולד בפיצוץ, במחזוריות שחוזרת על עצמה פעם אחר פעם עד לאינסוף. הידד, האח, דיצה וחדווה, פירוטכניקה, זיקוקים וקסמים. גם אני התחלתי בקטן, היום יש לי גדול. וכששלי יהיה גדול מספיק הוא יקטן, ואז שוב אוולד מבראשית, ושוב אגדל ושוב יהיה לי גדול. אמרנו כבר - מחזוריות. אין תחלופה, אין תזוזה, הכל חנוק ומחניק, מתחילים בקטן; קפת, פיי, אילה, לריסה, איכשהו יהיה גדול, לעתים אפילו גרנדיוזי, עוד נשים תצטרפנה לגינקוקרטיה, תיבנה ממלכה למופת, לתפארת מדינת האמזונות. אני אהיה רק מסמר קטן במערכת, בורג הערב. ואז שוב, כדרכן של אימפריות להתפורר, הכל יהיה מחניק, מלא אבק ולוחץ, קטן, מצ'וקמק. מחזוריות תקועה בלולאה אינסופית. המחזוריות ממחזרת את עצמה לדעת. יאללה, תנו לי בנונסנס.

Ricca

New member
אני יכולה לתת לך בדיחה במקום

ילד קטן ואמא שלו טסים אל על. בואינג 747. פתאום שואל הילד את אמא שלו "תגידי אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים, ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, איך זה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" חשבה חשבה האם, וכשלא הצליחה לחשוב על תשובה הציעה לבנה לפנות לדיילת. פנה הילד לדיילת ושאל "סליחה גברת דיילת, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים, ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, איך זה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת חשבה שתי שניות ושאלה את הילד "תגיד אמא שלך אמרה לך לשאול אותי?" "כן" ענה הילד. "בסדר, אז הסיבה שאין גורי מטוסים, היא כי אל על תמיד יוצאים בזמן. עכשיו תבקש מאמא שלך להסביר לך את זה!"

למעלה