תנו לי כמה מסלולים כאלה של דמיון מודרך... אני לא ממש מבין בזה, אבל מעניין אותי...
3 30על30 New member 1/11/02 #1 תנו לי כמה מסלולים כאלה של דמיון מודרך... אני לא ממש מבין בזה, אבל מעניין אותי...
ה הגר שפריר New member 2/11/02 #2 למה הכוונה במסלולים? ולאיזו מטרה? מטרה עוזרת בבחירת הדימוי המתאים... הגר
3 30על30 New member 4/11/02 #3 ראיתי פה לא מזמן כזה דרך לחישוב מספרים העזרת דמיון מודרך... והדבר הזה לא ממש סיקרן אותי, לחשב מספרים, נו באמת אני יכול לעשות את זה במחשבון. אולי יש לך עוד כמה דברים נחמדים?
ראיתי פה לא מזמן כזה דרך לחישוב מספרים העזרת דמיון מודרך... והדבר הזה לא ממש סיקרן אותי, לחשב מספרים, נו באמת אני יכול לעשות את זה במחשבון. אולי יש לך עוד כמה דברים נחמדים?
ה הגר שפריר New member 6/11/02 #4 אתה מוזמן לקרוא תגובות שכתבתי כאן לכמה אנשים אחרים שהעלו שאלות מעניינות. וגם ללכת אחורה בפורום להודעות ישנות יותר... דיברנו כאן על הרבה יותר מאשר חישוב מספרים... שיהיה לך סיור מהנה, הגר
אתה מוזמן לקרוא תגובות שכתבתי כאן לכמה אנשים אחרים שהעלו שאלות מעניינות. וגם ללכת אחורה בפורום להודעות ישנות יותר... דיברנו כאן על הרבה יותר מאשר חישוב מספרים... שיהיה לך סיור מהנה, הגר