תנו לי כמה שמות..

turrican

New member
לא שכחנו..

הם תמיד בליבנו..האמת שההודעה קצת "יצאה" מפרופרוציה.. זרקנו כמה שמות של להקות שהיו באייטיז..כל אחד הוסיף כמה אבל זה ממש לא התכוון להקיף את כל הלהקות כי יש המון להקות משובחות של האייטיז. אני מבטיח משבוע הבא (..הפורום עדיין בתולי..) נדבר וננשום אייטיז ונדבר על יותר להקות ולעומק.. ונ.ב. יש לך טעם מעולה.

תנו לי כמה שמות..

של אמנים שהתחילו את דרכם באייטיז.. כי רוב הדברים שאני מכירה שאני מסווגת כאייטיז התחילו בכלל בסיקסטיז או בסבנטיז.

turrican

New member
זמרים שהתחילו באייטיז

היי דניאל!
שלום רב! המון זמרים התחילו באייטיז , המוכרים הם : מדונה , קיילי מינו , קים ווילד , סינדי לאופר , דוראן דוראן , דפש מוד , סנדרה שהיום משתתפת בשירים של להקת אניגמא . עוד שמות?

wham וג´ורג´ מייקל לא התחילו אי שם

בשנים הראשונות? ג´ורג´ (שהוא אחד מחבריי הקרובים עד היום) היה אז עם פריזורה מנופנפת משהו, ואנדרו ריג´לי רק הרס לו את הפוזה. כמובן שא-הא התחילו אז, (ועשו קמקבון לפני שנה), ומייקל ג´קסון הוציא את thriller שזיכה אותו בתהילת עולם וקידם אותו לקראת תהליך ההתלבנות והפדופיליה.

turrican

New member
נכון מאד..

אם אני ארשום את הלהקות שהתחילו בשנות ה-80 אני לא אגמור ואני אסיים קרוב לוודאי מחר או מחרתיים. היו עשרות להקות מצליחות . בין הגדולים נמצא את : דוראן דוראן , ABC , Spandue ballet Haircut , קניבלים צעירים ויפים , מדנס , ק´יור , דפש מוד , סמיתס אולטרווקס , דמעות לפחדים , פוליס ועוד הרבה חברים טובים ויקרים שעוד רבות נדבר עליהם בפורום שלנו.

פוליס לא התחילו באייטיז

פוליס כבר כיכבו בסוף הסבנטיז. איך שכחתי את הקיור ודוראן דוראן ומדנס....נהדר פשוט. היו גם תאומי תומפסון ו-אה הה וסינדי לאופר וסמנטה פוקס ו..קאג´אגוגו - זוכרים?

turrican

New member
נכון אבל לא מדוייק מאד..

רציתי לדייק במה שאמרת. זה נכון מאד שפוליס התחילו עוד בסוף שנות ה-70 והוציאו שירים נפלאים עוד ב79 כמו Roxxane ו-So lonely אבל חובה לציין שבתחילת דרכם הם דווקא לא זכו לפופלריות גדולה, רק במהלך תחילת שנות ה-80 התחילו להעריך את המוסיקה שלהם. כמו כן הם הוציאו 3 אלבומים ב-80 ונחשבים מה לעשות כלהקת אייטיז . דרך אגב אני ממליץ לקרא את המאמר שלי כי כתבתי עליהם ובקרוב יתפרסם מאמר ביוגרפי על הלהקה שהיא אחת החשובות של האייטיז

dj80s

New member
עוד כמה תיקונים...

אנשים לא ממש זוכרים, אבל מדנס והקיור התחילו גם הן בסוף הסבנטיז, נדמה לי שב-78 או 79. בכל מקרה, מדנס אחראים כמעט בלעדית לגל מוסיקת הסקא ששטף את בריטניה בתחילת האייטיז ושלו אחראים גם ה"ספיישלז" (השיר גוסט טאון), שהפכו אח"כ ל"פאן בוי טרי" (או כמו שבני דודקביץ´ קרא להם במצעד של רשת ג´ - "שלישיית המכייפים") ושהפכו אח"כ ל"קולור פילד". בכל מקרה, מי שאחראי על שלושתן הוא טרי הול, מוסיקאי בריטי ענק שלא ממש זכה להכרה המתאימה. הקיור, אחת הלהקות הגדולות של כל הזמנים, הוציאו תקליט ראשון, כאמור, בסוף הסבנטיז, אבל הפריצה הגדולה שלהם מהשוליים למרכז היתה ב-83, עם the walk מהתקליט המעולה "לחישות יפניות", שכולל גם את lets go to bed.

jerri

New member
אההההההההההההההההההההההה

מינוג, אנחנו מקפידים על זה בכת הקיילי.

ובל נשכח את להקות המופת

הלא הם modern talking (בדקתי את ערנותכם...) וכן אלפאוויל, ויוריתמקס, culture club,spndau ballet, frankie goes to hollywood,ultrzvox ואסיים בשלב זה.

spoonboy

New member
סם פוקס, מדונה, פולה עבדול, סנדרה

דוראן דוראן, ג´ואן ג´ט(נראה לי),בילי איידול ו...

jerri

New member
מל וקים! סוניה! ג´ייסון דונובן!

ברוס! דד אור אלייב! אבל כולם נעלמו כבר מהאופק...

spoonboy

New member
קיילי, רוקסט, סינדי לאופר..

מילי ונילי (אבל הם מזוייפים), בננרמה, הבנגלז,אר אי אם, סוזאן וגה...אמממ....אין לי מושג

מסקנה סופית

שנות ה80 היו העשור הכי גרוע בהסטוריה של המוסיקה בעולם... למעט הסמיתס והקיור שהן לא להקות שעשו מוסיקה שמוגדרת כ"מוסיקת אייטיז" לא קמה בשנות ה80 אף להקה ששווה יריקה... עצוב אה?

למעלה