תנו לי להגיד משהו אחד ``אנחנו רעים, לא חסרי רגישות``
R rocket New member 9/9/00 #2 צודקת! ג`ימס אמר את זה באיזה פרק אחרי שאש הציל אותם. זה רק מוכיח שוב ושוב שהם אנשים רגילים עם רגשות ושהם לא מרושעים Rocket
צודקת! ג`ימס אמר את זה באיזה פרק אחרי שאש הציל אותם. זה רק מוכיח שוב ושוב שהם אנשים רגילים עם רגשות ושהם לא מרושעים Rocket
P pokegirl New member 9/9/00 #3 הרשי לי לתקן אותך... ג`יימס אמר את זה (עוד הוכחה לזה שהם לא רעים) מתי שהם הסכימו לעזור בביה``ח... וזה מזכיר לי עוד משהו על אש הטיפש... הוא רצה להתחיל להלחם בביה``ח רק בגלל שצוות רוקט היו שם, בעוד שהם רק רצו לעזור...
הרשי לי לתקן אותך... ג`יימס אמר את זה (עוד הוכחה לזה שהם לא רעים) מתי שהם הסכימו לעזור בביה``ח... וזה מזכיר לי עוד משהו על אש הטיפש... הוא רצה להתחיל להלחם בביה``ח רק בגלל שצוות רוקט היו שם, בעוד שהם רק רצו לעזור...
P pokegirl New member 10/9/00 #6 כן... כשדוקטור פרוקטור (איזה שם מפגר) בא לעשות לארבוק זריקה ובטעות מזריק לעצמו...
ט טל16 New member 10/9/00 #9 בכל זאת... זה הישג מאד גדול בשבילנו (נכון רוקט???)! ג`יימס מקנא (איזה מתוווווווק!!!!) טל
R rocket New member 15/9/00 #10 בטח! גם ג`סי מקנאת בו! כמו בפרק כשהוא התאהב ברוח ממידן פיק! היא לא נתנה לו ללכת!!