תנו לי לשתף אתכם

heaven is here

New member
תנו לי לשתף אתכם

במה ששמעתי לי בהופעה באמפי לפני שבוע וחצי[?] מישהו מאחוריי עומד וצועק לניר (או צועק לעצמו): "מה! אם השיר **** או **** לא יהיו בהופעה, זאת חרא של הופעה!" [באמת שמעתי מה! צעק לי ישר לתוך האוזן] אז אני שואלת אתכם: אילו שירים הופכים הופעה של אינפקציה לאחת, שאם הייתם מכירים את הפלייליסט מראש, לא הייתם הולכים? או פשוט שירים שחייבים להופיע בכל הופעה, בהופעה מיוחדת וכו'
אחרת זאת הופעה עלובה ואני מקווה שלא הייתם באחת כזאת עד עכשיו
שתפו.

../images/Emo54.gifכל שיר הוא שיר בפני עצמו

את כולם טוב וכיף לשמוע בהופעות אבל מה באמת היה עושה לי תהופעה זה : מה לאכול ונורא התגעגעתי

zoe5

New member
צריכים להיות

שוקי אציטון אם הדרך עלזאכן זה עושה לי שמח פתח תקווה ומסעדות דגים אולי גם קיפוד קריח

GoTHiK

New member
מה שכן היה מוזר..

זה שלא היה פולנים, זה השיר הכי חזק שלהם, וכל הופעה הם עושים אותו, והם לא עשו באמפי... ההופעות שלהם מחוץ לבארבי לצערי לא משתוות להופעות בבארבי.. יאווו הכי כייף שם בעולם בהופעות שלהם... תבואו...!!! ויש הופעה של מרסדס בנד ביום שישי בת"א....עדיף מהופעה של בצפר בראשון.

Blade Of Fire

New member
אהמ

אין שירים, לדעתי, שאפשר להגיד עליהם "אם זה לא יהיה אז זה חרא הופעה" אבל יש שירים שעושים הופעות הרבה יותר טובות. בשבילי, למשל, זה "בקבוק עלי" ו"אלטעזאכן"....

Come Dina

New member
אממ..

אם יהיה את זה בהופעה אני אהיה האדם הכי מאושר בעולם- נקרופיל וברוך של סלקום (סלט של כרוב
)

Fistuuk

New member
גם לדעתי אף פלייליסט שלהם לא יהפוך

הופעה לחרא הופעה.. אבל שירים שיהיו נחמדים בהופעה: פתח תקווה פולנים בקבוק עלי אם הדרך

heaven is here

New member
נו../images/Emo10.gif

התכוונתי לשירים שעושים את ההופעה טובה יותר. אין הופעה גרועה[?]

טמפון עם דם,ים המלח,

בלאגן בראות,קרובים קרובים, פירמידות, הברוך של סלקום, רכבת ההפתעות. קיצר. . .כל מה שהם לא עושים אף פעם. פרטר פרת חלב ודבש הבשן.

למעלה