תנו לי סיבות למה לא לרכוש נייד...

maxkohl

New member
תנו לי סיבות למה לא לרכוש נייד...

בכוונה אני שואל דווקא את "המשוחדים"
- תשובה מפורום כמו שלכם, תראה לי מושכלת יותר. אז ככה - אני בכלל חיפשתי דסקטופ, והצרכים שלי לא בשמיים (לא גיימר) והתקציב לא הכי דחוק שבעולם, כך שאני שואל את עצמי "האם לא עדיף לפטופ?!?" אני אחדד - חשוב לי מסך דק, רשת אלחוטית, תמיכה ב-BT וקריאת כרטיסי זכרון ואפילו אל-פסק! הממ... מישהו הזכיר לפטופ? אז נכון שלפטופ יקר וחלש, אבל גם ככה המסך הדק וכל השאר לא מוזילים לי ממש את הדסקטופ, וכאמור המקסימום שאני אצטרך מבחינת עוצמה זה קצת מולטימדיה מעבר לגלישה. אז מה אתם אומרים? שווה להשקיע עוד קצת בחופש בין החדרים?
תודה מראש למגיבים

Ice Age

New member
אז ככה

אם הניידות לא ממש חשובה לך, תעשה את החשבון הבא: נייד ממוצע יעלה לך 6,500 ש"ח. נייח ממוצע כולל הכל יעלה לך 3,500 ש"ח. כלומר אתה משלם עוד 3,000 ש"ח על הניידות. יש אנשים (כמוני) שחייבים את כל מה שהם עובדים עליו איתם כל הזמן ובכל מקום (הנהלת חשבונות, חומרים מקצועיים, תוכנות מיוחדות וכו'). אבל אם זה רק בשביל הכיף של מעבר בין החדרים, לא הייתי הולך על זה. אלא אם כן אתה קרוב של שרי אריסון.

Ixion

New member
תלוי למה אתה צריך מחשב.

מחשבים ניידים קונים כשצריכים מחשבים ניידים. למשל, אני קניתי מחשב נייד, 17" של DELL, וזאת הייתה טעות. אני בקושי יכול לקחת אותו למקומות (הוא ענקי) והוא גם לא כזה חזק כמו שהייתי רוצה שהוא יהיה. הוא מחובר לאינטרנט בצורה קווית, ורק אח שלי יכול להתחבר אלחוטית דרך המחשב שלי (עם הלפטופ שלו), כך שיש לי בעצם מחשב ענקי שאני לא יכול לקחת אותו לחדרים אחרים בלי לוותר על האינטרנט.. זאת בעיה. באותו מחיר אתה יכול לקנות מחשב כל כך חזק, עם מסך ענק וכל מה שאי פעם רצית במחשב. אם אתה רוצה נייד, לך על 15" ומטה, עם דגש על ניידות. אחרת, זה בזבוז כסף..

למעלה