תנו לי עצה...

תנו לי עצה...

בשבוע הבא אני מוזמנת לחתונה של חברה - שהיא בעצם חברה של חברה טובה שלי, כך שאנחנו חברות רק בעקיפין.... לחתונה שלי היא ובן זוגה לא הגיעו כי היו בסוף שבוע באותו יום, אך באו לחנוכת הבית שעשינו ובהיאו מתנה נאה. לחתונה בשבוע הבא אני הולכת לבד. ביום חמישי היא עושה מסיבת רווקות והזמינה אותי. אנחנו הולכות לשבת באיזה פאב.. אני מרגישה צורך להביא משהו , מה נראה לכן? מה כדאי ? אין לי כסף להוצאות כבדות - יש לי בשבוע הבא 3 חתונות ובריתה....כח המשכורת הלכה..

jess ועוד

New member
אוי איזה מאסה של חגיגות יקרות

אבל בהחלט אפשר להביא משהו קטן למסיבת רווקות יש יופי של מכשירי מסג´ כאלו חמודים בחנויות של מתנות לגברים דווקא והם עולים משהו כמו 50 ש"ח ככה לא מגיעים בידים ריקות חוץ מזה מי אמר שורד עם גבעול ארוך עם פרח קאלה לבן וענף סרך עם כרטיס ברכה מהמם לא יעשה את העבודה???? לדעתי אין טעם להשקיע יותר מדי בטח שלא לאור ההשקעה שהיתה מהצד השני...

kisses

New member
למסיבת רווקות ניראה לי שיהיה יפה

עם תביאי לה כותונת לילה סקסית או סט של תחתונים וחזיה שני אלו צריכים לעלות בין 150-200 ש~ח, או שאפשר לארגן סלסילה יפה עם כל מיני מוצרי טיפוח או ספר על חיי הנישואים ......

שמופית

New member
מבינה אותך בקשר ל"הוצאות הכבדות"...

גם לי יש ברית ובריתה החודש... בקשר למסיבת הרווקות, את יכולה להביא לה בירית. לא נראה לי שזה אמור לעלות הרבה. חוץ מזה, את יכולה אולי לעשות לה סלסלה קטנה עם משהו חדש, משהו ישן, משהו שאול ומשהו כחול (כמיטב המסורת האמריקאית
) - הדברים יכולים להיות קטנים וסמליים והרעיון שמאחורי זה חמוד. חוץ מזה יש מלא נרות מדהימים שממש לא עולים יקר ותורמים המון לאוירה הרומנטית. אם את הולכת לבד לחתונה, את יכולה בשקט לשים צ´ק של 180 ש"ח (בשביל סמליות ה-ח"י) או 150 ש"ח (למספר עגול)...

אתי@

New member
זה דווקא קל, יש המון בייבי דולס

במחירים ממש נמוכים. ראיתי אפילו ב-20 ש"ח... את יכולה לקנות לה משהו ב- 50 ש"ח שיראה כמו 100 ש"ח ממש בקלות. נדמה לי שברחוב רוטשילד יש חנות לא רחוק מהקניון עם כל מיני לבני נשים ממש זולים ולגמרי לא רעים. אני לא זוכרת את שם החנות, אבל היא לא מהותיקות ברחוב.

fila

New member
רויטל

אני קיבלתי במסיבת הרווקות מתנות סמליות לחלוטין: תחתונים- בקופסא מאוד יפה קרם גוף ביבי דול ומתנה שמאוד מצאה חן בעיני- "יומן מסע" - מכיוון שחברותי ידעו שאני נוסעת ירח דבש ארוך הן קנו לי מחברת עם כריכה עבה ויפה שאוכל לכתוב את כל חוויות הטיול...

יעל3

New member
יש לי רעיון -

את יכולה לנסות לקנות לה בירית. זה נורא חמוד לשים את זה ביום של החתונה (something blue) וזה גם יחסית זול - בערך 30 ש"ח.

למעלה