תנו לי קצת מכם!

clyps

New member
תנו לי קצת מכם!../images/Emo3.gif

שיר השבוע?
שיר השבוע של קורין?
הייתם בהופעות השבוע?
אם כן,אילו?
שומע מוזיקה כרגע?
מתי אכלת בפעם האחרונה?
כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח? שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית
יום הכי שנוא במערכת? אסוציאציות:
קורין:
לימון:
מוזיקה:
יום שישי:
בראשית:
גוש: השלימו:
בא לי....
היום היה יום...
תן לי ארטיק ואני....
כשזה עמוק.... תהנו
שיר

שלמונזה

New member
מחוסלת ע"י יפית ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע? איש הקרטון - נושי פז שיר השבוע של קורין? כשזה עמוק הייתם בהופעות השבוע? כמובן אם כן,אילו? שומע מוזיקה כרגע? נושי הופעת השקה בבארבי ביום חמישי האחרון מתי אכלת בפעם האחרונה? לפני שעה כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח? 3 שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית יום הכי שנוא במערכת? יום ראשון אסוציאציות: קורין: הטבעת נפלה? לימון: חמוץ מוזיקה:
יום שישי: הופעות בראשית: פסטיבל גוש: חרא השלימו: בא לי.... ואם ביום שלישי לא בא לי? היום היה יום... בינוני תן לי ארטיק ואני.... אלקק אותו כשזה עמוק.... עמוק בבוץ
עכשיו יש רונה ב- 24 עומר רץ רץ מהר לראות

שניה לפני שאלך לישון..

שיר השבוע?רומנטיקה/דניאל קורן שיר השבוע של קורין?כשה עמוק הייתם בהופעות השבוע?
שומע מוזיקה כרגע?
מתי אכלת בפעם האחרונה?שעה וחצי כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח?ככמות האלכוהול שדרוש כדי לשכר את עומר יום הכי שנוא במערכת? ראשון אסוציאציות: קורין:אלאל לימון:וודקה מוזיקה:
יום שישי:יש בעיר מסיבה? בראשית:איכס גוש:אפרת השלימו: בא לי....לישון היום היה יום...מייגע תן לי ארטיק ואני....אשכב איתך (יותר נכון לגבי קרטיב דובדבן) כשזה עמוק....שיר השבועשל קורין

איימו עליי../images/Emo11.gif

שיר השבוע? יומן מסע- אביב גפן ואריק אינשטיין
שיר השבוע של קורין? בד השמלה
הייתם בהופעות השבוע? NOPE
אם כן,אילו? ---
שומע מוזיקה כרגע? יאפ
מתי אכלת בפעם האחרונה? בצהריים... בירושלים... ותאמינו לי אני מצטערת על כל רגע...
כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח? 3 וחצי!!! (מקווה שאני לא טועה חח) שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית
יום הכי שנוא במערכת? שלישי, ללא ספק אסוציאציות:
קורין: אלדד (אין ספק שיש השפעות של הסיור
)
לימון:
מוזיקה: אההה... חיים... (זה מורכב...)
יום שישי: משהו אומר לי לכתוב "כבר מגיע! אין לי זמן, אין לי זמן!" (OH WELL... אז עשיתי את זה חח)
בראשית: רות
גוש: אפרת
השלימו:
בא לי.... גשם
היום היה יום... חביב ביותר
תן לי ארטיק ואני.... HA?!
כשזה עמוק.... את דומעת...
תהנו

clyps

New member
ועכשיו ניגע..

שיר השבוע?זרעי קיץ-רונית שחר
שיר השבוע של קורין?בד השמלה והוא כאן
הייתם בהופעות השבוע?עדיין לא
אם כן,אילו?:-\
שומע מוזיקה כרגע?ודאי
מתי אכלת בפעם האחרונה?תפוח-כשחזרתי מירושלים
כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח?גופי אמר-שלוש וחצי-יפה רותם
שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית
יום הכי שנוא במערכת?איכס שלישי.. אסוציאציות:אולה!
קורין:
לנצח
לימון:ירון
ולימונענע
מוזיקה:אויר לנשימה
יום שישי:קורין בתמונע
בראשית:ברא אלוהים..בלה בלה בלה..
גוש:טינופת השלימו: בא לי....קרניבל
היום היה יום...מעולה,ירושלמי,רוחני באופן מפתיע תן לי ארטיק ואני....מבסוטה כשזה עמוק....סימן שחפרנו יותר מדיי... המשך ערב נעים!

0mroosh

New member
שיר, עשי לי סוריקטות!../images/Emo25.gif

שיר השבוע?פגישה לאין קץ-חווה אלברשטיין/נתן אלתרמן שיר השבוע של קורין?התעשייה האבירית!
הייתם בהופעות השבוע?כן, בורשה. מופע יידיש של התאטרון היהודי! שומע מוזיקה כרגע?אכן. פיונה אפל. מתי אכלת בפעם האחרונה?הרגע, קוטג' מגביע. כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח? במלעיל או מלרע? שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית (יפית!
). יום הכי שנוא במערכת?שלישי,
איכס. מחר.
אסוציאציות: קורין:רקון לימון:מוסיף המון מוזיקה:אבי ביטר יום שישי:אין לי זמן, אין לי זמן בראשית:כיכר רפפורט. גוש:אפרת השלימו: בא לי....חסה וצואה. היום היה יום...המרמיטה הבינ"ל! תן לי ארטיק ואני....אלקק לך את השחלה! כשזה עמוק....זה כואב. ממש ממש כואב..
לילה! המשך שבוע מושלם
.

../images/Emo66.gif

שיר השבוע?תתחנני אלי-אביתר בנאי שיר השבוע של קורין?מעיין הייתם בהופעות השבוע?לא אם כן,אילו? שומע מוזיקה כרגע?כן,אביתר בנאי בעיקר מתי אכלת בפעם האחרונה?עכשיו כמה כוסות סוכר דרושות כדי להגיע לירח?אסור לי לאכול סוכר שאלה אחת על לימודים כדי שלא אחוסל ע"י יפית יום הכי שנוא במערכת?שלישי אסוציאציות: קורין:אלאל לימון:קולה מוזיקה:מיתר יום שישי:סולו גיטרה בראשית:ברא ה' גוש:אפרת השלימו: בא לי....למות היום היה יום...חרא תן לי ארטיק ואני....אזרוק אותו כשזה עמוק....ענבל פרלמוטר נעלמתי קצת,אשוב מתישהו..מצטערת..(שיר אל תדאגי)

למעלה